Dell 15 3576 için Realtek Audio driver

Maxen

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
467
Dell 15 3576 laptop için en son çıkan ses Driver'ını yüklemek istiyorum bunu nasıl yaparım? Şu an kullandığım driver gerçekten sorunlu ve sürekli cızırtı, tırt şeklinde takılma yapıyor. En güncel sürücüyü bulabilir misiniz? ( Anakart 0K83NX)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sürücüyü kurdum sitesinden değişen bir şey yok. Format attım yine siteden sürücüyü kurdum yanında diğer driverları da kurdum çözülmedi.
Sorun hala devam ediyor 0.5 saniyelik bir takılma ara ara oluyor. Yardım edebilicek bilgili birisi var mı ?
 
Aşağıdaki sürücüyü dene bakalım bir de.

Ek olarak belki de kulaklığında sıkıntı olabilir. Onu test ettin mi?
 
Aşağıdaki sürücüyü dene bakalım bir de.

Ek olarak belki de kulaklığında sıkıntı olabilir. Onu test ettin mi?
Hayır kulaklıkta yok hoparlörde temiz. Daha önceden olmuştu ama bir şekilde driver yükleyerek veya güncelleme yaparak mi tam hatırlayamadım çözmüştüm. Sorun yazılımsal. Verdiğiniz Microsoft Store'dan indirilen realtek programını indirmiştim önceden sanırım sorunu böyle çözmüştüm. Ama artik indirilemiyor.
 
Linkte turuncu renkte indirme butonu var. Oradan sürücü indirip kurulum yapmayı dene.
Yine çözüm yok. Ara ara bozulmuş gibi ses çıkarıyor. DDU ile ses driver'ını kaldırıyorum işe yaramıyor. Bu Bilgisayar>Yönet>Aygıt yöneticisi>Ses girişleri ve çıkışları>Hoparlör ve mikrofon sürücü tarihleri 2019 a ait ve bunlar hiçbir şekilde değişmiyor. Format atmak sorunu çözermi onuda bilmiyorum yardımcı olabilecek bilgili kişi sanırım forumda yer almıyor veya mesajı görmediler...
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı