İnceleme Dell 27″ G2722HS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam şimdi kafam karıştı. Bir sorun olduğunda hemen ilgileniyor diyor herkes.
Hatta bu konu da @jrbacktoback hocamın yaşadığı bir şey vardı ve Dell şu şekilde çözdü.

Hatta bu konu da @jrbacktoback hocamın yaşadığı bir şey vardı ve Dell şu şekilde çözdü.
Hocam bana da bir ay sonra değişim yapılmazsa size üst monitör gönderilir dediler ama aradan üç ay geçti ve o kadar uğraşımdan sonra aynı modeli kutusuz olarak gönderdiler. Yalan söylediler yani. Hatta artık kutulu sıfır ve 2K bir monitör gönderirler herhalde diye düşünmüştüm.

Yani hocam diyebileceğim pek bir şey yok. Bu firmalar ne anamızın ne de babamızın. Biz de Türk halkı olarak şuan da sadece bütçemize uygun şeyler alabiliyoruz. Yabancılara söylesen asgari ücretin yarısına sadece ortalama 1 monitör alabiliyoruz diye adamlar bize götüyle güler... İnşallah bu zamanları da atlatacağız.

Ekleme yapmak istiyorum. Dell g2722hs almıştım. İade ettim gen tr iade için zorlamadı hemen yaptılar. Yerine gigabyte g24f-2 aldım bekliyorum.

Hocam güzel inceleme olmuş bir sorum olacaktı monitörün ayağıyla beraber en kısa yükseklik ayarında yüksekliği kaç cm acaba?

Hocam ayağıyla beraber yüksekliği kaç cm idi?

Bana 1 ay içerisinde sıfır monitörü yolladılar bizzat penta servisinden aldım. 1 ay kullandım sonra sattım. Şimdi Gigabyte G27qc modelini kullanıyorum. Şunu anladım IPS ekran bana göre değil. VA panelin o renk doyğunlugu vs muhteşem ötesi.

Size gelen monitör de çok hoştu. Adamlar 200 dolarlık monitör yerine 600 dolarlık gönderdi helal olsun yani...

Kelimenin tek anlamıyla bayıldım. Çok fazla kıskandım sizi hocam. 3 kardeş aynı odada kalmak kadar kötü bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…