İnceleme Dell 27″ G2722HS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size gelen monitör de çok hoştu. Adamlar 200 dolarlık monitör yerine 600 dolarlık gönderdi helal olsun yani...

Monitör güzeldi fakat bana çok çok fazla geliyordu. En iyisi satmaktı ve sattım VA panele döndüm üste kalan para ile PC'ye SSD vs aldım. Bu arada VA panel benim gözlerime göre daha canlı daha gerçekçi geldi. Açıkçası hiç pişman değilim.

Aman hocam monitör patlamasın elimiz de
Zamanında 2 kardeş kalıyorduk o durumu biliyorum 3 daha da kötü

Yok hocam Allah nazarlardan korusun. Cidden feci derecede kıskandım. 3 kardeş kalınca odayı da kafama göre yapamıyorum.

Hocam Lenovo Y27-30 da beğenmediğiniz özellikleri yazar mısınız? Ben de bu model ile Lenovo Y27-30 arasında kaldım. Siz geri iade ettim deyince kafam karıştı.

Hocam Lenovo Y27-30 da beğenmediğiniz özellikleri yazar mısınız? Ben de bu model ile Lenovo Y27-30 arasında kaldım. Siz geri iade ettim deyince kafam karıştı.
Hocam Dell ve Lenovo arasında kaldıysanız bence Dell seçin. Hem paranız cebinizde kalır hem de Dell'in teknik serivisi aşırı iyi.

Hocam Dell ve Lenovo arasında kaldıysanız bence Dell seçin. Hem paranız cebinizde kalır hem de Dell'in teknik serivisi aşırı iyi.

Yazılanları okudum dediğiniz gibi Dell teknik servis konusunda çok iyi duruyor. Kafamı karıştıran Lenovo Y27-30'un kağıt üzerinde daha iyi olması. Dahili güzel bir hoparlörü var ayrıca HDR desteği var bunlara bakıldığı zaman Lenovo almak daha mantıklı gibi geliyor. Ama Lenovo kullanıcısı fazla yok gibi duruyor.

Hocam HDR iyimidir bilemem çünkü bu bütçelerde HDR kötü oluyor. Hoparlör konusunda bir şey diyemem benim istek listemde olmadığı için. Karar sizin yani. @Saint Lucia hocam arkadaş ne yapmalı sizce?

Hocam HDR iyimidir bilemem çünkü bu bütçelerde HDR kötü oluyor. Hoparlör konusunda bir şey diyemem benim istek listemde olmadığı için. Karar sizin yani. @Saint Lucia hocam arkadaş ne yapmalı sizce?
@Saint Lucia hocam sizin düşünceleriniz önemli. 27 inç olarak 4 farklı model arasında kaldım diyebilirim. Lenovo Legion Y27-30, Gigabyte M27F, Dell G2722HS ve Acer Nitro XV272Sbmiiprx . 24 inç olarak ise HP Omen 25i (22J05E9), Dell G2422HS ve BenQ MOBIUZ EX2510S (Diğerlerine göre pahalı). Bu monitörler hakkında bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ek bilgi olarak sadece hikayeli oyunlar oynuyorum ve renkler benim için önemli oluyor. Asus TUF VG27VQ monitörümde renkler ve netlik çok soluk geldiği için geri iade ettim. Bunları göz önüne alarak siz oslaydınız hangi monitörü tercih ederdiniz.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, 4 gün önce yoğun araştırmalar sonucunda bu monitörü almaya karar verdim monitörü Gaming gen TR'den aldım kurulumu yaptıktan sonra en üst çerçevede hafif açıklıklar ve bunlardan kaynaklanan hafif yamulmalar mevcuttu. İlk yorumlardan okuduğum kadarıyla bu herkeste mevcutmuş çok dert etmedin daha sonra gündüz vakitlerinde sol üst köşede beyaz bir ışığın yandığını gördüm aynı şekilde aynısı sağ taraftada oluyor nokta gibi bir şey ama hava kararınca o ışık kayboluyor sadece gündüzleri gözüküyor birazdan fotoğraflarınıda paylaşacağım normal bakınca monitör gözü yormuyor ama gece olduğunda parlaklığı yüzde 20'lere getirmeme rağmen gözlerimi inanılmaz yoruyor ve baş ağırısı yapıyor monitöre uzaklığım 60 ile 80 cm arası gözlerimde herhangi bir sorun yok ama bu duruma maaruz kalmam gözlerimi bozacak gibi duruyor. Bir de son olarak ışık sızması testi yaptım pek anlamıyorum bu konuda ama onunda fotoğrafını paylaşacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230409-223137_Video Player.jpg
    453,2 KB · Görüntüleme: 112
  • 20230409_223032.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 122
  • 20230409_022701.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 120
  • 20230409_022646.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 124

HDR olayı kötü net belirteyim. Öyle canlı kanlı bir HDR sunmuyor. Olması veya olmaması bir avantaj ya da dezavantaj kazandırmıyor.

Eğer konu renkler ise önerim AOC 24G2SPU/BK Monitör bu monitördür. Fakat şu an stokta yok. Beklemeye değer.
İkinci önerim MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da budur. Mağazadan sıfır kapalı kutu olarak açtırıp ölü piksel testi yaptırmayı unutma.

Dell'i beğenirim fakat renklere çok takıntılıysan soluk gelme ihtimali yüksek. Baktıkların arasında renk olarak HP biraz daha iyidir.
Beklersen AOC, mağaza varsa MSI, 27inç mecbursa Lenovo alternatifi Dell, AOC ve MSI'da anlaşamazsan HP. Sıralama budur. Elediklerimi yazmadım bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…