İnceleme Dell 27″ G2722HS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya o MSI Optix çok iyi duruyor hocam fiyatı da uygun. Sadece her vatan mağazasında stokta yok maalesef.

Hocam ben gidip gezdim inanın IPS ile VA panel yan yana duruyordu renk olarak hiçbir fark göremedim. Sonra siyahlardan dolayı VA aldım yani haklısınız. Eğer renklerini sevmiş olsam IPS alacaktım muhtemelen çünkü elimde 4K bütçe vardı.

Teşekkür ederim hocam. Asus TUF Gaming VG279QL1A Monitör
Bu monitörde yeni indirime girmiş daha önce görmemiştim kağıt üzerinde çok iyi gibi duruyor ve fiyatı çok makul duruyor. Bu monitör hakkında bilginiz var mı?

Eğer 27 inç istiyorsan düşünülebilir. HDR 400 (ne kadar iyidir tartışılır) bulunması ve pivot özelliği ile fiyatına göre iyiymiş gibi gösteriyor. HDR 400 tabii sizi yanıltmasın. Sunduğu parlaklık 350CD çünkü.
Bu özellikleri TUF serisine karşı beni ısındırmıyor. Alternatif yokken düşünülebilir.

HP Omen 25i (22J05E9) Monitör HP 24,5 inç olarak da tercih edilebilir. Hem daha uygun. Pivot yok belki eski yön olarak sayılabilir.

Veya Lenovo Legion Y27-30 Monitör Lenovo'da tercih edilebilir.

Tekrar teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar.

Bu benim 2.incelemem ve hayatımdaki ilk düzgün monitörüm.......
Kardeş bu güzel incelemen monitörü almamda büyük etken oldu. Henüz gelmedi inşAllah hayırlı olur. Sana teşekkür etmek istiyorum çok faydalı bi inceleme olmuş.

Kardeş bu güzel incelemen monitörü almamda büyük etken oldu. Henüz gelmedi inşAllah hayırlı olur. Sana teşekkür etmek istiyorum çok faydalı bi inceleme olmuş.
Hayırlı olsun hocam Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için. İlk incelemelerimden acemiydim Şimdi ki yaptığım incelemeler daha iyi Aslında restore edebilirim.

Hayırlı olsun hocam ben teşekkür ederim beğendiğiniz için. İlk incelemelerimden ace miydim şimdi ki yaptığım incelemeler daha iyi aslında restore edebilirim.

Merhaba ben de aynı monitörü aldım da ayarlama yapmam gerekli mi yoksa sadece 165 Hz ve G-SYNC açmam yeterli mi monitörün ayarlarından bir şey değiştirmem gerekli mi?

Yok gerekmiyor. Ben ışığa göre parlaklığı düşürüp azaltıyorum sadece.
Bir sorum daha vardı da bu monitör 1ms diyor önceki monitörümde 1ms i ayarlardan acıyorduk ve parlaklık azalıyordu oynanmayacak derecedeydi.Bu monitörün 1ms ini nasıl acabiliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…