Dell 3593 vs Acer Aspire 3 A315-55G

Evenue

Centipat
Merhaba, en fazla 4000 TL bütçem var ve biraz araştırma yaptıktan seçenekleri iki modele indirdim. Üniversite öğrencisiyim ve biraz çizim programları ara sıra da oyun oynamak amacıyla bir laptop almak istiyorum. İşlemcileri farklı ancak hangisinin daha performanslı olduğunu bilmiyorum. Depolama benim için çok önemli değil 250 GB ile de idare edebilirim. Malzeme, uzun ömürlülük, görüntü kalitesi ve servis hizmeti açısından hangi marka daha iyidir? Dizüstü bilgisayarlar hakkında çok az bilgim olduğu için buraya danışmak istedim. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa onu da söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Dell Inspiron 3593 FHDB35F418 i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX230 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Acer Aspire 3 A315-55G NX-HNSEY-004 i5-10210U 8 GB 512 GB SSD MX230 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis açısını bilemem ama Dell benim gözüme daha iyi gözüktü. Ayrıntılı olarak inceledğimde Dell olan modelde ek 1-2 özellik gördüm. Bu yüzden ben olsam Dell olan modeli tercih ederdim.

Servis açısını bilemem ama Dell benim gözüme daha iyi gözüktü. Ayrıntılı olarak inceledğimde Dell olan modelde ek 1-2 özellik gördüm. Bu yüzden ben olsam Dell olan modeli tercih ederdim.
Cevabın için teşekkür ederim. Peki işlemcileri hakkında bir bilgin var mı? Hangisinin daha doğru bir seçim olacağını söyleyebilir misin?

İşlemciler daha yeni olduğu için doğru düzgün incelem yok şu anlık. Ayrıca Acer'ın servisi gördüğüm en kalitesiz ve rezil servis.
Verdiğin cevap için teşekkürler. İşlemcileri karşılaştırdığımda Ghz bazında Acer daha iyi olsa da onunki 14 nm iken Dell'in işlemcisi 10 nm imiş. Sanırım Dell benim için daha iyi bir tercih olacak.
Benim görüşüm DELL olanı alman daha doğru bir seçim olacaktır.
Teşekkür ederim Dell'i almaya karar verdim.

Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
Şimdiden hayırlı olsun.
Merhaba, geçen akşam bu laptopu sipariş ettim ancak araştırdığımda ısınma sorunu olduğunu gördüm. Bu konuda sizin bir bilginiz varmı bilmiyorum. Hiç açmadan iade etsemmi diye düşünüyorum. Okuduğum yorumlar beni çok korkuttu, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.
İşlemciler daha yeni olduğu için doğru düzgün incelem yok şu anlık. Ayrıca Acer'ın servisi gördüğüm en kalitesiz ve rezil servis.
Sizinde görüşünüzü merak ediyorum. Lütfen bir fikir verir misiniz.

Son düzenleme:
Isınma sorununu bilmiyorum. Arkadaşın DELL laptop var onda sıkıntı yapacak bir sıcaklığa ulaştığını hatırlamıyorum. İade sürecini ise bilmiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…