İyi günler. Öncelikle 4000-4500 fiyat aralığında oyuncu laptop arıyorum. Dell 7567 bana baya cazip geldi almaya karar verdim. Fakat 7577 gördüm aynı fiyat dahilinde ekran kartı 1050Ti iki modelinde. Bunlar arasında fark var mı? Ve hangisi tercih edilmeli?
Kesinlikle 7577 almalısın. Yeni versiyonu bu. Kasada değişiklik oldu. Ayrıca en baba özellik, 7577'de artık thunderbolt 3 destekli type-c var. Yani bundan 5 yıl sonra canın isterse, thunderbolt 3 üzerinden tek kablo ile harici masaüstü ekran kartı takabilirsin.
Hocam bende forumlardan okuduğum kadarıyla adaptör sorunu. Laptop şarja takılı iken adaptör yeterli güç veremiyormuş ve şarjı azalıyormuş ama 1060 (max-q) modelinde bu sorun yokmuş (adaptörü farklı).
Hocam bende forumlardan okuduğum kadarıyla adaptör sorunu. Laptop şarja takılı iken adaptör yeterli güç veremiyormuş ve şarjı azalıyormuş ama 1060 (max-q) modelinde bu sorun yokmuş (adaptörü farklı).
Hocam peki şarjı azalınca uzun oynama sonunda kapanma sorunu oluyor mu acaba? Ben aldım siparişi verdim 2 gün sonra elime ulaşır böyle f/p başka laptop olmadığı için aldım. Sorun yaşarsam garantiyle bu işi halledebileceğimi düşünüyorum.
Hocam adaptör sorunu hakkında şunları söyledi bazı kullanıcılar. Ultra ayarlarda 2 3 saat oynayınca 100den 85 e kadar düşüş olabiliyormuş. Ama High veya very highda oynayınca olmadığını söyleyenler var. Msi ve asus da da böyle bir şey varmış galiba nvidia sürücüsünden hallediliyo diyenler var(tam olarak emin değilim bundan haledilmiyo diyenlerde var). ama öyle çok oyun oynayınca kapanma diye birşey yok. max 15 falan iniyomuş. ileri için sıkıntı olur, pilin ömürünü azaltır diye şikayetçi olanlar var. ama bu olay dell'in kullanıcı kitabında mevcut. hibrit güç olarak geçiyor. yeni ekran kartını çok fazla zorlarsan pilden güç alıyor ama çok fazla zorlamadan oynarsan sıkıntı olmuyor. 1060daki bataryayı kullanıp durumu çözenler var ama dell önermiyor böyle birşeyi sıkıntı yaratabilir diye. bende 7577 alacağım da baya araştırıyorum takipteyim şu aralar. şubata kadar almayı düşünüyorum.
ebrar bilgisayar güvenilirdir. kendileri sadece internet üzerinden satış yapıyolar ben gittim ama hiç bilgisayar yoktu. önceden arayıp getirtebiliyomuşuz. diğer forumlarda ordan alan kullanıcılar da var.
@yutel Hocam bende çok araştırdım sende böyle söyleyince içim rahatladı. Bunların bana pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Bende n11den aldım satıcı sadecenotebook 8gb ram 1050ti modeli 4.005 tl ye denk geldi kupon ile aynı gün kargoladılar yarın gelecek inş. ebrarda pahalıydı sanırım 4250 tl fiyat vardı.