Dell 7577 alınır mı?

Arkadaşım bende senin gibi dell 7577 almayı düşünüyorum. Ben 2 ay önce dell 7567 yi araştırmaya başlamıştım. Sonra bu ürünü gördüm. Bunuda araştırdım. Araştırmalarıma göre eğer 16gb ve i7 li olanı alacaksan ekran kartları farklı varyasyonlarda olanlarıda var. Yani 1050,1050ti ve 1060 li olanı. Benim belirttiğim modellerde 1050ti var. Sonra dell 7577 de batarya boyutunu biraz düşürmüşler ama thunderbolt ve typ-c girişlerini eklemişler. Birde 7567 de subwoofer var ama 7577 de yok heralde. Birde 7577 daha sonra çıktığı için işlemcisi biraz daha hızlıymış. Yani arada abartılacak kadar büyük fark yok.

Aralarindaki fiyat azsa 7577 yi almak daha mantikli ne dusunuyosun

Ne gibi. Yazilimsal sorun.

Mavi ekran, yeniden başlatma ve ses cızırtısı sorunları olduğunu duydum. Ayrıca ekranın birleşim yerlerinin pek sağlam olmadıgından ekranın eğik durduğunu söyleyen bile var. Ben de cok istiyorum tam bir f/p canavarı ancak bu sorunları da yasamak istemem.

Onemli sorunlar tabi biraz daha arastirma lazim heralde daha iyisi varmi sizce fp acisindan

Tekrardan indirime girmiş bende almayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…