berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 19 Kasım 2018 #11 lexoqe dedi: Sırf merakımdan arka kapağını kırılmasına aldırmadan açmayı denedim. başardım. Bir ddr 4 ram stoğu boşta. Genişletmek için tıkla... Açmanıza gerek yoktu. BIOS'ta "Single Channel" olarak gözüküyor. Bu arada benim kilit ekranını görmem ortalama 19 saniye gözüküyor. Sizce de fazla değil mi?
lexoqe dedi: Sırf merakımdan arka kapağını kırılmasına aldırmadan açmayı denedim. başardım. Bir ddr 4 ram stoğu boşta. Genişletmek için tıkla... Açmanıza gerek yoktu. BIOS'ta "Single Channel" olarak gözüküyor. Bu arada benim kilit ekranını görmem ortalama 19 saniye gözüküyor. Sizce de fazla değil mi?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #12 berk1937 dedi: Açmanıza gerek yoktu. BIOS'ta "Single Channel" olarak gözüküyor. Bu arada benim kilit ekranını görmem ortalama 19 saniye gözüküyor. Sizce de fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Merakımdan açtım sadece. Fazla, bende 5 saniye ya sürüyor ya sürmüyor.
berk1937 dedi: Açmanıza gerek yoktu. BIOS'ta "Single Channel" olarak gözüküyor. Bu arada benim kilit ekranını görmem ortalama 19 saniye gözüküyor. Sizce de fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Merakımdan açtım sadece. Fazla, bende 5 saniye ya sürüyor ya sürmüyor.