Dell 7577 ile Acer AN515-51 (Nitro 5) arasındaki fark nedir

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki üründen birisini kesin alacağım. Fiyatları aynı, aralarındaki fark olarak Acer'i alırsam 128 GB SSD daha fazla olacak, Dell alırsam Thunderbolt 3 özelliği ve RAM hızı Acer'in 2133 yerine 2400 olacak. Sizce bu farklara göre hangisini almalıyım?

Dell: Dell 7577-fb70d128f161c I7-7700hq 16g 1tb+128gb 15.6 Notebook GittiGidiyor'da 324921501

Acer: Acer AN515-51-7383 Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı

NOT: Arkadaşlar forumda mı adam kalmamış anlamadım. Geçmiş yıllarda daha çok cevap verilirdi. Bu sıralar fazla yorum göremiyorum maalesef. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Hocam Dell alırsanız güncellemeler ile uğraşmanız gerekecek. Acer daha üstün görünüyor. Ama dell in soğutması iyi diye okumuştum. Bu arada Acer nitro 5 in vatanda ki indirimsiz fiyatı 5000 tl kdv indirimi olursa 4200 tl ye düşecek.İsterseniz vatan nın kdv indirimini bekleyin.

Hocam Dell alırsanız güncellemeler ile uğraşmanız gerekecek. Acer daha üstün görünüyor. Ama dell in soğutması iyi diye okumuştum. Bu arada Acer nitro 5 in vatanda ki indirimsiz fiyatı 5000 tl kdv indirimi olursa 4200 tl ye düşecek.İsterseniz vatan nın kdv indirimini bekleyin.
İkisinide almadım Asus GL502-VE aldım onun yerine. Kredi ile aldığım için F/P benim için çok önemliydi o yüzden bunu almaya karar verdim ve siparişini verdim. :)

Hocam ekran söylendiği kadar kötü mü? Benimde bütçem 3500 civarı açıkçası bu model benimde aklıma yattı ssd si var ileride ram ve hdd ekleyip kullanırım.Ekran kartı da 1050Ti olması da cazip geldi.

Hocam ekran söylendiği kadar kötü mü? Benimde bütçem 3500 civarı açıkçası bu model benimde aklıma yattı ssd si var ileride ram ve hdd ekleyip kullanırım.Ekran kartı da 1050Ti olması da cazip geldi.
İlk defa ekran kullandığım için bana sıkıntısı yok. Güzel yani bana. Ama şikayetçi olanlar mevcut bazı forumlarda. Ben İntel'in grafik menüsünden renk ayarlarından ayarlar yaptım ve çok güzel şekilde gözüküyor ekran.

Bu fiyata çok güzel bir ürün, ti olması ayrı bir alınma sebebi zaten. 3.500 tl'niz var ise bunu kaçırmayın derim.

Bana dell daha mantıklı gelmişti ve onu aldım. asus da hdd yok alınca ona ayriyetten para veriyorsun 250 tl civarı 3750 tl oldu fiyatı. hddsizde olmuyor ilerde illaki alman gerekir lol dota cs:go oynuyorsan sadece güzel düşünmüşsün derim hdd almayacaksan. ben aldım dell i indirimli idi üstüne bir 750tl ekledim

4500 e ssd si var hdd var i7 işlemci 1050ti güzel şuan kullanıyorum memnunum. şuan hepsi burada da extra indirime girmiş 4000 tl ye düşmüş 250 eklemen bile yeterdi.

Bana dell daha mantıklı gelmişti ve onu aldım. asus da hdd yok alınca ona ayriyetten para veriyorsun 250 tl civarı 3750 tl oldu fiyatı. hddsizde olmuyor ilerde illaki alman gerekir lol dota cs:go oynuyorsan sadece güzel düşünmüşsün derim hdd almayacaksan. ben aldım dell i indirimli idi üstüne bir 750tl ekledim

4500 e ssd si var hdd var i7 işlemci 1050ti güzel şuan kullanıyorum memnunum. şuan hepsi burada da extra indirime girmiş 4000 tl ye düşmüş 250 eklemen bile yeterdi.
Dell'in 1050 versiyonlarında batarya sorunu var diyorlardı çok yerde okuduğum için vazgeçtim ondan. 180 TL'ye taşınabilir HDD aldım bende genellikle oynadığım oyunları SSD'ye kurdum. Yine de hayırlı olsun size de memnunsanız sıkıntı yok.

Bu arada Asus GL502 bazen bir anda gittigidiyor'da 3.200 TL'ye düşüyor beklenebilir bu kampanyada çünkü 1 kere olmadı birden fazla yaptılar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı