Dell 7577 Şarj Adaptörü Kullanımda Şarj Olmama Durumu

SirSakurai

Megapat
Dell 7577 model laptop aldım geçen hafta.
Adaptörün etrafında kemer gibi birşey var o çıkmalı mı?

İnternette gezerken, oyun oynarken şarj olmuyor gibisinden bir şey gördüm. Performans amaçlıymış bu olay, sizce doğru mu?

Bir de şarjı yüzde kaçlara düştüğünde şarja takmak gerekir?

DELL.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptörün etrafında kemer gibi birşey var o çıkmalı mı?
Gerek yok. Kabloyu toplamak için var o.
Bir de şarjı yüzde kaçlara düştüğünde şarja takmak gerekir?
Mümkünse bitinceye kadar kullanın. Şarja takın diye uyarır verir kritik seviyede iken o zaman takarsınız.
İnternette gezerken, oyun oynarken şarj olmuyor gibisinden bir şey gördüm. Performans amaçlıymış bu olay, sizce doğru mu?
Her yazana inanma.

Gerek yok. Kabloyu toplamak için var o.

Mümkünse bitinceye kadar kullanın. Şarja takın diye uyarır verir kritik seviyede iken o zaman takarsınız.

Her yazana inanma.
Teşekkürler.
Birde kaspersky kurdum dün sanki biraz yavaşladı gibi oldu bilgisayar yoksa bana mı öyle geldi?

Kaspersky için 30Tl'ye internette 1 yıl lisans satılıyor almak doğru olur mu?

AV'ler haliyle sisteme yük getirir açık kaldıkları için. Normal bir durum.
Kaspersky için 30Tl'ye internette 1 yıl lisans satılıyor almak doğru olur mu?
Doğrusu yanlışı size kalmış birşey. Yasal sitesi bellidir.

Merhaba. Elektrik süpürgesinin kablo sarma aparatı veya mekanizmasını çok daha basitçe laptop adaptörü için düşünün. Tüm olay budur. Şarjda ısınmasıyla veya adaptörün plastik gövdesinin kolay soğumasıyla bunun ilgisi yoktur.

Not: Laptop bataryalarının içini açan araştırıcı-meraklıların paylaştıkları bazı resimlerden, adaptörün genel olarak gövdeyle birlikte bu soğumasına yardım etmek için, metal kutu içine entegre edilerek bağlanmış elektronik devre yapısı ve bu metal kutuyu saran ince bir plastik dış kaplaması vardır. Fazla ısı direk bu noktada yoğunlaşarak toplanır. Yani adaptör çalışırken yorgan, battaniye, vb. içinde olmaması, sadece açık havada olması yeterlidir. Soğutmayı daha kolaylaştırmak için sadece bu basit sistem şekli düşünülmüştür ve aslında çok yeterlidir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı