Buğra Ataş
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Dell 7577 ürününü 8 aydır kullanıyorum. Isınma sorunlarından ötürü 1.5 ay önce servise götürdüm. Kozmetik sorunlarını söyledim ayrıca. Bir kısmını düzeltip, bir kısmını iyice beter etmişler. Koç Sistem'e mail attım. 1 hafta içinde geri dönüş sağlamadığım için değişim yapamayacaklarını söyledi. Bana kimse serviste öyle bir şey söylememişti. "Bir sorun çıkarsa tekrar getirin, hallederiz" diyecek kadar pişkinlerdi ayrıca. Sonra baktım olmuyor, Dell USA ile Twitter üzerinden mesajlaştım. Benden her şeyin fotoğrafını, videosunu istediler. Her şeyi attım. En son baktılar, hata onlarda, klasik savunma yöntemine başvurdular: "Efendim, Nvidia driverlarınız güncel mi, diğer driverlarınız güncel mi" falan...
Dayanamadım: "Değişim istiyorum kardeşim, her şey güncel" dedim. Konuyu Product Engineer mıdır nedir, oraya taşıyacağını söyledi. 1 saat sonra geri dönüş yaptı: "Efendim, değişim isteğinizi yerine getiremeyeceğiz ancak en iyi şekilde onarım yapacağımızdan emin olabilirsiniz."
Konuyu mahkemeye taşıyacağımı onlara ilettim fakat kusura bakmayın demekten başka yararları olmadı. 7 gün önce heyete başvurdum. "Savunması bekleniyor" gibi bir yazı yazıyor şu an. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Vatan'ı şikayet ettiğimi belirteyim çünkü ürünü onlardan aldım. Şu an 7577 satmıyorlar. G5 satıyorlar. Kazanırsam G5 talep edeceğimi belirtmek isterim. Uzattığım için kusuruma bakmayın.
@Recep Baltaş
Dayanamadım: "Değişim istiyorum kardeşim, her şey güncel" dedim. Konuyu Product Engineer mıdır nedir, oraya taşıyacağını söyledi. 1 saat sonra geri dönüş yaptı: "Efendim, değişim isteğinizi yerine getiremeyeceğiz ancak en iyi şekilde onarım yapacağımızdan emin olabilirsiniz."
Konuyu mahkemeye taşıyacağımı onlara ilettim fakat kusura bakmayın demekten başka yararları olmadı. 7 gün önce heyete başvurdum. "Savunması bekleniyor" gibi bir yazı yazıyor şu an. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Vatan'ı şikayet ettiğimi belirteyim çünkü ürünü onlardan aldım. Şu an 7577 satmıyorlar. G5 satıyorlar. Kazanırsam G5 talep edeceğimi belirtmek isterim. Uzattığım için kusuruma bakmayın.
@Recep Baltaş