Dell 7577 vs Acer Nitro AN515-51-73HG

Makaleler
1
Daha fazla  
Hepsiburada'da indirime girdi Dell. Pazartesi günü sipariş vereceğim ben de aynı modelden.

Isınma sorunu hakkında bilgim yok. Ancak özelliklerine göre fiyatı iyi görünüyor. Ben DELL olan modelin 16 GB versiyonunu kullandım. Memnundum oyunlarda ısınma yapıyordu doğal olarak. Fiyatına göre şu an alacak olsam ACER olana bakardım fakat ısınma konusu ciddiyse DELL tercih edilmeli.
düzenleme: Biraz araştırma yaptım ve ısınma sorununun ciddi olduğunu gördüm.

Son düzenleme:
Isınma olayı bu kadar önemli derecede mi? Hem fiyat pahalı hem de donanım eksik. Sizce değer mi?
Isınma olayı her şeyin ötesindedir. 95 dereceleri gördüğü söyleniyor Acer'in. Bu iyi bir değer değil.
Dell tercih edin kesinlikle.

Isınma sorunu hakkında bilgim yok. Ancak özelliklerine göre fiyatı iyi görünüyor. Ben DELL olan modelin 16 GB versiyonunu kullandım. Memnundum oyunlarda ısınma yapıyordu doğal olarak. Fiyatına göre şu an alacak olsam ACER olana bakardım fakat ısınma konusu ciddiyse DELL tercih edilmeli.
düzenleme: Biraz araştırma yaptım ve ısınma sorununun ciddi olduğunu gördüm.
Aynı şeyleri ben de duydum ama kimsenin en son ne zaman temizlik-macun değişimi yaptığını, hangi oyunda/programda hangi ayarlarda ısınma yaşadığını yazdığını görmedim. Pazartesi günü alacağım Dell'i, son vereceğim bu bilinmeyen mesajlara:).

Aynı şeyleri ben de duydum ama kimsenin en son ne zaman temizlik-macun değişimi yaptığını, hangi oyunda/programda hangi ayarlarda ısınma yaşadığını yazdığını görmedim. Pazartesi günü alacağım Dell'i, son vereceğim bu bilinmeyen mesajlara:).
Konunuzu hatırlıyorum.
Hayırlı ve mavi ekransız olsun diyelim. :)

Isınma sorunu aynı kasayı kullanan Helios 300 modelinde vardı(aero blade fan olmayan). Ama 1060 yerine 1050ti gelince ısınmanın azalacağını düşünüyorum. İki bilgisayar da üzmez hatta hangisi bütçenize uygunsa alın(dell 3999 görmüştü Hepsiburada'da). Ama denildiği gibi ısınma sorunu varsa alternatif olmaktan çıkıyor Acer.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı