Dell Alienware 24.5" AW2521HF nasıldır?

258773

Kilopat
Arkadaşlar dün bir konu açmıştım 4000 TL'ye kadar monitör diye ama çok istediğim bir monitör bulamadım bütçeyi biraz artırmaya karar verdim.
Biraz daha fazla indirime girerse alınır mı? Veya bu fiyat bandında başka önerileriniz var mı?

LG kalitesi tartışılmaz ve fiyatını net hak eden bir monitör.

Kişisel olarak beğendiğim bir monitördür. @Cooler Master Türkiye tanıtımını yapmıştı diye hatırlıyorum.

3060 Ti ile maksimum kaç yıl 2K 60FPS alabilirim ki?

3-4 yıl rahat götürür. Daha yeni nesil bir kart 3060 Ti. Bunu sorman garip. 75Hz'de Ultra ayarlarda açamadığın oyun çok az. Sadece AAA oyun oynamıyorum hep FPS oynuyorum diyorsan bilemem. Fakat hakkı 2K'dır. Karar senin. 1080p dersen 1080p bakacağım.

Zahmet olmazsa size eğer 1080p de bakın ona göre ben kararımı vereceğim.
Ama attığınız 165Hz Cooler Master gözüme çok cazip göründü.

Zahmet olmazsa size eğer 1080p de bakın ona göre ben kararımı vereceğim.
Ama attığınız 165Hz Cooler Master gözüme çok cazip göründü.

ASUS renk gamutu olarak çok eleştiri alıyor. Fakat gecikme değeri düşük olan ve Hz olarak yüksek bir IPS monitör. Çok satış yaptı. Tercih edilebilir.

Renk ve canlılık olarak sunduğu değerler her zaman üst seviyede olmuştur. Fakat ölü piksel etiketi aldı MSI. Dikkat etmeni belirteyim.

Bu 2K olan monitörün 1080p versiyonu. Fakat daha pahalı. Amazon Prime'da bunun üst versiyonu daha ucuz. İyi düşün.

Düşük bütçede asla ViewSonic önermem fakat bu F/P. Alternatif olarak sunuyorum. Yine de son tercihimdir.

*Cooler Master dediğim gibi kişisel olarak hayran kaldığım bir monitördür. Tasarımı muazzam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı