Dell Alienware AW2723DF kendi overclock ayarını kullanmak zararlı mı?

lillyvuh

Hectopat
Daha fazla  
Dell Alienware AW2723DF model monitor her yerde 280Hz olarak sunuluyor. Ama normal halinde Max 240 oluyor. Monitörün kendi tuşundan 280e çekiliyor çekmemin bir zararı olur mu? Isınma, bozulma gibi? RAM'lerinde PC'de normal calısma hızı hep düşük oluyor BIOS'tan hızlandırıyoruz bir zararı olmuyor bunda da olmaz diye düşünüyorum. Sizce açmalı mıyım o ayarı?

Zararlı olsaydı öyle bir ayar koymazlardı sorun yok. 40hz öyle devasa bir fark değil ayrıca 144hz'den 180'e atlamış gibi bişey olursunuz.

Zararlı olsaydı öyle bir ayar koymazlardı sorun yok. 40Hz öyle devasa bir fark değil ayrıca 144Hz'den 180'e atlamış gibi bir şey olursunuz.

Zaten aman aman bir fark olacağını düşünmüyorum da sonuçta her yerde 280 olarak geçiyor ve öyle bir fırsatım varken neden yapmayayım diye düşündüm. Valorant'ta falan 40Hz fazladan oynamış olurum.

Hocam selamlar monitörden memnun musunuz ? Almayı düşünüyorum.

Hocam selamlar monitörden memnun musunuz? Almayı düşünüyorum.

Hocam çok memnunum, çoğu kişi çok pahalı buluyor bu monitoru yalan yok daha ucuza neredeyse aynı özelliklere sahip başka bir monitor alabilirsiniz. Ama bu monitorun kalitesi olsun dizayn olsun ışıkları olsun kenarları falan müthiş. Ben gayet memnunum eğer uzun süre kullanacağım 1 kere alıyorum güzel sağlam kaliteli bir şey alayım diyorsanız düşünmeden alın bütçeniz çok sıkıntı değilse.

Bende de aynı monitörden var kesinlikle tavsiye ederim. Oled takıntısı olmayan birisi için oyunlarda bana göre alınabilecek en güzel monitör
Hocam selamlar monitörden memnun musunuz ? Almayı düşünüyorum.

Yakın zamanda sipariş vereceğim teşekkürler dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…