Hangi oyunları oynayacaksın ? Rekabetçi mi hikaye mi ?Merhaba, yaklaşık 2 aydır monitör arıyorum fakat iyi bir model ya da içime sinen bir monitör bulamadım sadece Alienware'nin AW2723DF modeli çok hoşuma gitti Gaming Gen TR'deki son zamdan sonra bunu almakta tereddüt etmeye başladım. Bu modele yakın monitörler önerebilir misiniz? Bütçem en fazla 20k.
Not: Monitörlerden çok fazla anlamıyorum önerdiğiniz modelin Alienware'nin bu monitörüne göre ne gibi farkları olduğunu da yazarsanız sevinirim.
Not2: Bu monitörü aldıktan sonra bir daha uzun süre değiştirmeyi planlamıyorum bu yüzden olabiliyorsa uzun ömürlü olması gerek.
Ekran kartım: 140W 4070 mobil.
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Asus TUF Gaming A15 (2024) FA507UI-LP033W Notebook
Hangi oyunları oynayacaksın? Rekabetçi mi hikaye mi?
Daha çok hikayeli oyunlar ara sıra rekabetçi de giriyorum.
Bu monitörü alabilirsin. Rekabetçi giriceğinde Full HD'ye alıp 320Hz hikayeli oyunlar girdiğinde de 4K 160Hz oynayabilirsin.ASUS 27'' XG27UCG ROG STRIX 1Ms 320Hz 4K IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27'' XG27UCG ROG STRIX 1Ms 320Hz 4K IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yani gelir aslında sen bilirsin.Hocam 4K 4070 mobil için fazla gelmezmi.
Hocam attığınız monitör aşırı iyi onu almanız çok iyi olur bence ben sadece öneri sundum.Hocam 4K 4070 mobil için fazla gelmezmi. Benim isteğim hem görüntü iyi olsun hem de akıcılığı çok fazla kaybolmasın
Merhaba, yaklaşık 2 aydır monitör arıyorum fakat iyi bir model ya da içime sinen bir monitör bulamadım sadece Alienware'nin AW2723DF modeli çok hoşuma gitti Gaming Gen TR'deki son zamdan sonra bunu almakta tereddüt etmeye başladım. Bu modele yakın monitörler önerebilir misiniz? Bütçem en fazla 20k.
Not: Monitörlerden çok fazla anlamıyorum önerdiğiniz modelin Alienware'nin bu monitörüne göre ne gibi farkları olduğunu da yazarsanız sevinirim.
Not2: Bu monitörü aldıktan sonra bir daha uzun süre değiştirmeyi planlamıyorum bu yüzden olabiliyorsa uzun ömürlü olması gerek.
Ekran kartım: 140W 4070 mobil.
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Asus TUF Gaming A15 (2024) FA507UI-LP033W Notebook
Yani gelir aslında sen bilirsin.
Hocam attığınız monitör aşırı iyi onu almanız çok iyi olur bence ben sadece öneri sundum.
Yani gelir aslında sen bilirsin.
Hocam attığınız monitör aşırı iyi onu almanız çok iyi olur bence ben sadece öneri sundum.
Buradan 18.000 TL'ye alabilirsiniz.Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör - idefix
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam bende onu almak istiyorum ama kısa zamanda çok fazla zam geldi ben ilk baktığımda 16k civarıydı falandı simdi 19.3K olmuş buyüzden tereddütte kaldım biraz.
Hocam siteye girinde 20.3K oluyor daha da pahalı yani.
Sorun yok hocam insanlık hali.Pardon sepette 18.3K yazıyormuş görmedim.
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ucuz bir şey istiyorsan MSI 27qpx veya 20 bin bandında bir şey bakıyorsan 22 bin TL verip OLED bir monitör alman daha mantıklı olur.