Dell Alienware AW2724DM monitör renkleri soluk gösteriyor

Hocam tam olsrak ne yapıyor o programlar bahsettiğimiz gibi HDR açıp kapatmaya gerek olmuyor mu veya HDR açınca grileşmeyi mi çözüyor.
Hocam bizi aydınlatır mısın hepsi ayrı programlar mı yoksa hepsini birden mi kullanmak gerekiyor yazdıklarının?
Color control HDR da yaşanan gama problemini çözüyor. Ayrıca SRGB, DCI-P3 gibi modlar arasında da geçiş yapabiliyorsun. Renodx ve luma ise oyunlara gerçek HDR desteği ekliyor. Windows ve oyunlarının sorunlarını çözüyor.

Color Control HDR da yaşanan gama problemini çözüyor. Ayrıca sRGB, DCI-P3 gibi modlar arasında da geçiş yapabiliyorsun. Renodx ve luma ise oyunlara gerçek HDR desteği ekliyor. Windows ve oyunlarının sorunlarını çözüyor.

Anladım hocam bu programları nereden indirebiliriz color Control programını bulamadım.

Anladım hocam bu programları nereden indirebiliriz color Control programını bulamadım.
Açıklama kısmında var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renodx

ReShade'i tam eklenti desteğiyle kurduktan sonra indirdiğiniz addon dosyasını oyunun exe dosyasının bulunduğu yere atın.

Luma

Alternatif olarak special k kullanabilirsiniz.

Yerel HDR destekleyen oyunların listesi ve ipucular için pc gaming wiki ye göz atın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dxvk HDR çözümü

Son düzenleme:
Açıklama kısmında var.

Renodx

ReShade'i tam eklenti desteğiyle kurduktan sonra indirdiğiniz addon dosyasını oyunun EXE dosyasının bulunduğu yere atın.

Luma

Alternatif olarak Special k kullanabilirsiniz.

Yerel HDR destekleyen oyunların listesi ve ipucular için PC Gaming wiki ye göz atın;

DXVK HDR çözümü

Çok sağ ol hocam teşekkürler

Açıklama kısmında var.

Renodx

ReShade'i tam eklenti desteğiyle kurduktan sonra indirdiğiniz addon dosyasını oyunun EXE dosyasının bulunduğu yere atın.

Luma

Alternatif olarak Special k kullanabilirsiniz.

Yerel HDR destekleyen oyunların listesi ve ipucular için PC Gaming wiki ye göz atın;

DXVK HDR çözümü

Hocam teşekkür ederim ama çok karmaşık geldi bana biraz daha araştıracağım veya Türkçe bir rehber ile yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı