Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms IPS monitör nasıldır?

Bence ASUS ROG XG259qn modeline bakmanı tavsiye ederim 380 Hz ve F/P
hocam bu 17.400 küsürden başlıyor benim aldığım monitör hem 27 inc büyük ekran seviyorum hemde 0.5 ms gayet memnunum bu arada.
 
Monitörle alakalı güncelleme yaklaşık 3 haftalık bir deneyim:

Söyleyebileceğim tek negatif yanı Renk ve kontrastların çok iyi olmaması ama manuel bir kaç ayar ile düzenlenebilir bence.

Fast, Superfast, Extrem adında tazeleme modu var hızları arasındaki farkı hissedebiliyorsunuz Superfast 0.5 ms alabileceğimiz mod benim de kullanırken en çok memnun olduğum bu oldu.

Monitörün bir çok ayarı var düzenleyebildiğimiz çoğunu varsayılan ayarda bırakıp renkleri canlandırmak adına bana en çok hitap eden Sport moduna alıp tazeleme hızını Superfast olarak değiştirmek istediğimi yakalamama yetti.

Monitörün sol üst kenarından kulaklık asmak için bastırınca içeriden dışarı doğru bir aparat çıkıyor.

Monitörü istediğim açıda kullanabiliyorum şikayetim olmadı.

Her hangi bir Ghosting görmedim sürekli rekabetçi oynuyorum memnun kaldım.

gece karanlığında oynarken odada çok fazla IPS Glow hissetmedim bu benim daha önce ips ekran kullanmamam ile alakalı olabilir öyle köşelerden ışık süzmesi falan yok ama çok koyu bir siyahta değil.

sonuç olarak monitörü beğendim F/P ürünü diyemem ucuz bir ürün değil fakat 360 Hz 27 İnc Ayarlanabilir Flat ekran 0.5 Ms ile benim için en ideal seçim oldu 2K bir ekran olsaydı fiyatı 30K dan aşağı olmazdı 1080p beni tatmin ettiği için bu tercihte bulundum alacak arkadaşlarda benim gibi düşünüyorsa önerebilirim.

Aldığım fiyat 13.000 ₺ kısa süre içerisinde anlık fiyatı 16.000 ₺ olmuş alıp almama konusunda biraz daha düşünebilirsiniz
 

Hocam selam ASUS ROG STRIX 24.5 380 Hz 0.3 ms mi yoksa Alienware 24.5 360 Hz mi arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Hocam selam ASUS ROG STRIX 24.5 380 Hz 0.3 ms mi yoksa Alienware 24.5 360 Hz mi arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Asus kağıt üzerinde daha iyi duruyor kullanmadığım için yorum yapamam Alienware'den memnun kaldım 27 olan versiyonunu aldım ghosting vs. yok 360 hz benim için fazlasıyla yeterli zaten bir kaç oyunda o fps'i alıyorum
 
Merhaba hocam, konuyu biraz hortlatmış gibi oluyorum ama kusura bakmayın. Bu monitörle ilgili çok fazla kaynak halen mevcut değil. Ben pivot özelliğinin (özellikle asansör) olup olmadığını merak ediyorum. Dell yurt dışı sitesinde var gibi bir bilgi okudum ama emin olamadım hiç bir videoda bu özelliğe değinmemişler, bu konuda bilgi paylaşabilir misiniz? Halen kullanıyorsanız güncel deneyim yorumlarınızı merak ediyorum.
 

Pivot özelliği var. Her kaynakta var. Bulamamanız enteresan.

 
Maalesef o bilgi doğru değil pivot olarak kullanamıyorum şu an. Ayaklarını değiştirmek gerekiyor sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…