Dell Alienware M18 R1 bilgisayarda ekran kartı görünmüyor

XeinOnTop

Decapat
Daha fazla  
RAM
32GB DDR5
SSD veya HDD modeli
1TB SSD
Ekran kartı
RTX4080 12GB
İşlemci
Intel Core i9-13900HX
Sahip olduğum ürün: Dell Alienware M18 R1 aWM18I9HX80wh Intel Core i9-13900HX 32 GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12 GB 18 inç QHD W11 Home Gaming laptop.

Yaklaşık 5-6 aydır düşük FPS ve FPS dropları oluyordu ve 4080 ekran kartını kullanmıyordu. Dell Support ile uzun uğraşlar sonrası, 1 hafta önce anakartı değiştirdim. Anakart ile ekran kartı da değişti. Şu anda da mikrofondan sesim gidiyor ama hiçbir şekilde bana ses gelmiyor ve ekran kartı bilgisayarda gözükmüyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Denemediğim driver uygulaması kalmadı. Beynim durmuş durumda, tek aklıma gelen sizden yardım istemek.

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahip olduğum ürün: Dell Alienware M18 R1 aWM18I9HX80wh Intel Core i9-13900HX 32 GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12 GB 18 inç QHD W11 Home Gaming laptop.

Yaklaşık 5-6 aydır düşük FPS ve FPS dropları oluyordu ve 4080 ekran kartını kullanmıyordu. Dell Support ile uzun uğraşlar sonrası, 1 hafta önce anakartı değiştirdim. Anakart ile ekran kartı da değişti. Şu anda da mikrofondan sesim gidiyor ama hiçbir şekilde bana ses gelmiyor ve ekran kartı bilgisayarda gözükmüyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Denemediğim driver uygulaması kalmadı. Beynim durmuş durumda, tek aklıma gelen sizden yardım istemek.

Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Anakart stok BIOS'u ile birlikte gelmiş olabilir. Sürümünü kontrol edip eskiyse BIOS güncellemesi yapıp tekrar kontrol edin.

!!! Siz model olarak m18 r1 dediğiniz için burayı attım, modelinden emin olmadan indirip kurmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı