Dell AW2725DF NVIDIA denetim masasında görüntü ölçeklendirme ayarı yok

Berke2002

Zeptopat
Daha fazla  
Monitör
Dell Alienware aw2725df
NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi kısmına girdiğimde görüntü ölçeklendirme ayarı yerine görüntü keskinleştirme ayarı var. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1742850803258.png

Bahsettiğiniz ayar bu mu?

DLDSR ayarından bahsediyorsanız monitör desteklemiyor. HDMI ile 120Hz de falan açabiliyordunuz sanırım. 360Hz de açamadığınız kesin. OLED monitörlerde yaygın bir sorun. Bazı markalar güncellemeyle çözdüler bu sorunu.

Bu kısım gözüküyor bende 3D ayarları sekmesinde en üstte görüntü ölçeklendirme ayarı yerine görüntü keskinleştirme var.

DLDSR ayarından bahsediyorsanız monitör desteklemiyor. HDMI ile 120Hz de falan açabiliyordunuz sanırım. 360Hz de açamadığınız kesin. OLED monitörlerde yaygın bir sorun. Bazı markalar güncellemeyle çözdüler bu sorunu.

Evet sanırım DP kablosu ile alâkalı olabilir HDMI ile deneyeceğim. OLED monitör de neden böyle oldu anlayamadım. HDMI ile 240Hz sanırım DP ile 360Hz.

Bu kısım gözüküyor bende 3D ayarları sekmesinde en üstte görüntü ölçeklendirme ayarı yerine görüntü keskinleştirme var.

Evet sanırım DP kablosu ile alâkalı olabilir HDMI ile deneyeceğim. OLED monitör de neden böyle oldu anlayamadım. HDMI ile 240Hz sanırım DP ile 360Hz.

OLED monitörlerde yaygın bir şey. HDMI ile 8 bit 144Hz'ye kadar destekliyor. Dell bu sorunu çözmeyeceğini açıkladı. Bende AW2725DF kullanıyorum aynı sıkıntı var.
Alienware ekran ekibi bu sabah bize AW2725DF'nin Menü'de DSC'nin ( Ekran Akışı Sıkıştırma ) devre dışı bırakılmasına izin veren bir aygıt yazılımı güncellemesi almayacağını bildirdi . DLDSR ( Derin Öğrenme Dinamik Süper Çözünürlük )/DSR ( Dinamik Süper Çözünürlük ) yalnızca Dell tarafından AW2725DF HDMI 2.1 bağlantı noktasında destekleniyor.

OLED monitörlerde yaygın bir şey. HDMI ile 8 bit 144Hz'ye kadar destekliyor. Dell bu sorunu çözmeyeceğini açıkladı. Bende AW2725DF kullanıyorum aynı sıkıntı var.
Alienware ekran ekibi bu sabah bize AW2725DF'nin menü'de DSC'nin ( ekran akışı sıkıştırma ) devre dışı bırakılmasına izin veren bir aygıt yazılımı güncellemesi almayacağını bildirdi. DLDSR ( derin öğrenme dinamik süper çözünürlük )/dsr ( dinamik süper çözünürlük ) yalnızca Dell tarafından AW2725DF HDMI 2.1 bağlantı noktasında destekleniyor.

Bir çözümü yok mu yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı