Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 20 Temmuz 2021 #21 Hermitus dedi: Hikayeli oyunlar yani grafik olarak iyi ekran kartını yoran oyunlar demek istedim mesela Witcher 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok sadece Online oyun oynuyorum hatta söyleyeyim Valorant CS:GO GTA 5 Cyberpunk oda az Minecraft
Hermitus dedi: Hikayeli oyunlar yani grafik olarak iyi ekran kartını yoran oyunlar demek istedim mesela Witcher 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Alakası yok sadece Online oyun oynuyorum hatta söyleyeyim Valorant CS:GO GTA 5 Cyberpunk oda az Minecraft
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Temmuz 2021 #22 Swien dedi: Alakası yok sadece Online oyun oynuyorum hatta söyleyeyim Valorant CS:GO GTA 5 Cyberpunk oda az Minecraft Genişletmek için tıkla... O zaman TUF almalısın çünkü işlemciler arası fark az değil.
Swien dedi: Alakası yok sadece Online oyun oynuyorum hatta söyleyeyim Valorant CS:GO GTA 5 Cyberpunk oda az Minecraft Genişletmek için tıkla... O zaman TUF almalısın çünkü işlemciler arası fark az değil.
Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 20 Temmuz 2021 #23 Hermitus dedi: O zaman TUF almalısın çünkü işlemciler arası fark az değil. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam belirttigim oyun sadece teşekkür ayırdıgınız vakit için
Hermitus dedi: O zaman TUF almalısın çünkü işlemciler arası fark az değil. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam belirttigim oyun sadece teşekkür ayırdıgınız vakit için
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 1 Ağustos 2021 #24 Hermitus dedi: Hikayeli oyunlar yani grafik olarak iyi, ekran kartını yoran oyunlar demek istedim mesela Witcher 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Dell kaç hz bulamadım bir türlü
Hermitus dedi: Hikayeli oyunlar yani grafik olarak iyi, ekran kartını yoran oyunlar demek istedim mesela Witcher 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Dell kaç hz bulamadım bir türlü
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Ağustos 2021 #25 Silinen üye dedi: Hocam Dell kaç hz bulamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... 120 HZ. G15 Gaming Laptop | Dell USA
Silinen üye dedi: Hocam Dell kaç hz bulamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... 120 HZ. G15 Gaming Laptop | Dell USA
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Ağustos 2021 #26 Dell'i aldın mı? Alan var mı? Kuzenime önermeyi düşünüyorum. Bütçesi 9k.
1 123412 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 14 14 Ağustos 2021 #27 LossSantos dedi: Dell'i aldın mı? Alan var mı? Kuzenime önermeyi düşünüyorum. Bütçesi 9k Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, şimdilik çok memnunum
LossSantos dedi: Dell'i aldın mı? Alan var mı? Kuzenime önermeyi düşünüyorum. Bütçesi 9k Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, şimdilik çok memnunum