Dell G15 5530 laptopa 1 TB SSD önerisi

Samsam7

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,
Dell Gaming G15 5530 Intel Core i7-13650hx RTX4050 6 GB 512 GB SSD model bir laptop aldım. SSD'sini 1 Terabayt'a yükseltmek istiyorum ancak hangi SSD'lerin bu modele uyumlu olduğunu tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Hangi SSD markaları ve modelleri bu laptop ile uyumlu olabilir?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için teşekkürler. Ancak, önerilen SSD'nin hızları şu anki SSD'imin altında (Okuma: 5000Mb/sn, Yazma: 4000Mb/sn). Eğer önemli bir performans kaybı hissediliyorsa, benzer hızlara sahip başka bir SSD önerir misin?
Bütçeniz nedir tam olarak. Attığım model indirimde ve 2. SSD olarak tercih edilebilir. Ana SSD'den yavaş olması hiçbir sorun oluşturmaz.

Bütçeniz nedir tam olarak. Attığım model indirimde ve 2. SSD olarak tercih edilebilir. Ana SSD'den yavaş olması hiçbir sorun oluşturmaz.
Şu anda 512GB SSD kullanıyorum ve bunu 1TB ile değiştirmeyi düşünüyordum. Ancak, sizin önerinizle 2. bir SSD eklemek daha mantıklı olabilir. Cihazımda 2. bir SSD yuvası var mı bilmiyorum. Eğer varsa, 2. SSD'nin 512GB olması yeterli olacağını düşünüyorum. Fiyat olarak 2000 TL bandına çıkılabilinir.

Evet sizin modelde 2. yuva mevcut. Amazon.com.tr bu modeli tavsiye ederim.
Ürünü inceledim ve Amazon Germany tarafından gönderileceği belirtilmiş. Bu durumda, ne kadar doğru bilmiyorum ama ürüne ek gümrük vergilerinin eklenebileceğini düşünüyorum. Acaba yurt içinde satan bir satıcı bulunuyor mu, bilginiz var mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı