Dell G15 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/156nvMyZm4Wi6ZDU-6pZnOCAg5DqgQ_pd/view?usp=sharing
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
3050
Anakart
Dell
İşlemci
İ5 12500H
Dell G15 laptopum mavi ekran verdi. 2 tane ve açılışta bazen siyah ekranda kalıyor. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar yükledim yine hata aldım. Ebebi nedir?

İlk mavi ekran ekran kartı kaynaklı olmuş. Ya sürücü, ya psu ya da direkt ekran kartı kaynaklı olabilir. Diğer ekran kartı ise ağ kaynaklı görünüyor, bilgisayarınızda vpn uygulaması kullanıyor musunuz?

Discord için bazen VPN kullanıyorum.

Farklı bir vpn kullanmayı deneyebilirsiniz, benim anladığım kadarıyla bugün karşılaştığınız mavi ekran vpn kaynaklı, belki daha bilgili arkadaşlar farklı bir sebep bulabilirler.
Bir önceki mavi ekran ise ekran kartı kaynaklı görünüyor, DDU ile temizleme işini ne zaman yaptınız?

Farklı bir VPN kullanmayı deneyebilirsiniz, benim anladığım kadarıyla bugün karşılaştığınız mavi ekran VPN kaynaklı, belki daha bilgili arkadaşlar farklı bir sebep bulabilirler.
Bir önceki mavi ekran ise ekran kartı kaynaklı görünüyor, DDU ile temizleme işini ne zaman yaptınız?

8.9.2025 tarihinde yaptım sonra mavi ekran aldım zaten temiz kurulum yapma sebebim temiz kurulum yapmadan direk kurunca mavi ekran hatası büyüyor.

Ekran kartınızı bir benchmark programıyla stres testine sokun bakalım mavi ekran alacak mısınız, alırsanız yeni oluşan minidump dosyasını da paylaşırsınız. VPN konusunda ise kullandığınız uygulama problem yaratıyor olabilir, goodbyedpi kullanmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı