Verdimon Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: RAM tek kanal 8 hocam, ama Acer'lerde arka kapağı açınca garanti dışı kalıyor serviste 8+8 yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Sorun yok kronik degilse servisle isim olmayacak tesekkurler
Artoria Pendragon dedi: RAM tek kanal 8 hocam, ama Acer'lerde arka kapağı açınca garanti dışı kalıyor serviste 8+8 yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Sorun yok kronik degilse servisle isim olmayacak tesekkurler
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.293 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #12 Artoria Pendragon dedi: RAM tek kanal 8 hocam, ama Acer'lerde arka kapağı açınca garanti dışı kalıyor serviste 8+8 yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Zarar vermedikçe garantiden çıkmıyor du sanırım Gaming serilerinde. Yine de servise sormak lazım.
Artoria Pendragon dedi: RAM tek kanal 8 hocam, ama Acer'lerde arka kapağı açınca garanti dışı kalıyor serviste 8+8 yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Zarar vermedikçe garantiden çıkmıyor du sanırım Gaming serilerinde. Yine de servise sormak lazım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 16 Temmuz 2022 #13 SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermedikçe garantiden çıkmıyor du sanırım Gaming serilerinde. Yine de servise sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Çoğunda öyle ama Acer'de öyle değil diye biliyorum hocam, gene de arayip teyit etmek daha doğru olur.
SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermedikçe garantiden çıkmıyor du sanırım Gaming serilerinde. Yine de servise sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Çoğunda öyle ama Acer'de öyle değil diye biliyorum hocam, gene de arayip teyit etmek daha doğru olur.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.293 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: Çoğunda öyle ama Acer'de öyle değil diye biliyorum hocam, gene de arayip teyit etmek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yazdığınızın aynısını yazmıştım geçen aylarda bir konuya ve bir arkadaş (Nitro sahibi) bana bunu söylemişti.
Artoria Pendragon dedi: Çoğunda öyle ama Acer'de öyle değil diye biliyorum hocam, gene de arayip teyit etmek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yazdığınızın aynısını yazmıştım geçen aylarda bir konuya ve bir arkadaş (Nitro sahibi) bana bunu söylemişti.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 16 Temmuz 2022 #15 Biraz eskilere inip şunu buldum, tabi gene de onemseyen birinin sorup öyle davranması daha mantıklı. Dosya Ekleri Screenshot_20220716-225432~2.png 219,1 KB · Görüntüleme: 36