Hocam driverlar'ı indirdim bios güncellemesi yaptım. Ekstra bir şey yapmadım. Sıcaklıklar da gayet güzel şu an.Neler yaptınız hocam.
Hocam driverlar'ı indirdim bios güncellemesi yaptım. Ekstra bir şey yapmadım. Sıcaklıklar da gayet güzel şu an.Neler yaptınız hocam.
Hocam Driverlar'ı indirdim BIOS güncellemesi yaptım. Ekstra bir şey yapmadım. Sıcaklıklar da gayet güzel şu an.
Hocam anlayamadım gitti. Ben de hiçbir sorun yok umarım sizinki de düzelir.Ben de aynılarını yapmıştım ve ek olarak format attım, 4 gün oldu yine 30W'a kilitlemeye başladı...saçma bir durum.
Ben de aynılarını yapmıştım ve ek olarak format attım, 4 gün oldu yine 30W'a kilitlemeye başladı...saçma bir durum.
30 watt sensörden geliyor. Oynatmış ya da laptop dokunmuş olabilirsiniz.Son bios sonrası bugün anlık bir 30 watt aldım.
Biliyorum hocam lakin o sensör o kadar hassas değil. Ayrıca zamanaşımı 10 saniye olmalı. Fakat 10 dakikadan fazla süre aldım. 1.18 sürümüne downgrade ettim şu an.Hocam Windows 10 da sorunsuz çalışıyor program. Ben de Win 11 de çalıştıramadım, ne yaptıysam hata verdi.
30 watt sensörden geliyor. Oynatmış ya da laptop dokunmuş olabilirsiniz.
Biliyorum hocam lakin o sensör o kadar hassas değil. Ayrıca zamanaşımı 10 saniye olmalı. Fakat 10 dakikadan fazla süre aldım. 1.18 sürümüne downgrade ettim şu an.
Bence laptopta bir sorun yoksa ellememek gerekiyorİlginç ben yeni BIOS yüklemedim. Bu şekilde hiçbir sorunum yok şu anda. Yükleyip yeni BIOS sinir küpü olmayayım
Başka hiçbir firma bu kadar mağdur edemezdi müşterileri.Hocam yeni biosu kurmayın. Downgrade sonrası gözlemlerimi aktaracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.