Dell G2422HS vs Gigabyte G24F-2

Bütçe
5500

swancia

Centipat
Daha fazla  

Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ya da daha iyi bir öneriniz var mı?

Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ya da daha iyi bir öneriniz var mı?
Ben Giga yı kullanıyorum bayağıdır
HDR açıyorum görüntü muhteşem

O bütçenin kralı 24G2SPU'dur. G24F-2'den de G2422HS'den de daha iyi.
merhabalar konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama fiyatlar çok değişmiş konuştuğunuz zamana göre, tekrar yönlendirme yapıcak olsanız sıralamanız nası olurdu ?
benim bulabildiğim en ucuz fiyatlar bunlar;
AOC 24" 24G2SPU/BK: 6.086,91tl itopya
GIGABYTE G24F-2: 4299tl itopya
Dell G2422HS: 4699tl gaming gen

piyasada bildiğiniz farklı bir modelde varsa söylerseniz sevinirim bunlar dışında daha iyi diyebileceğiniz.

Dell G2524H Monitör

Böyle bir monitör var ama bir tık üst fiyat yazdıklarınıza göre. Tabii 280Hz'ye ihtiyacınız var mı bilmiyorum açıkçası.
Okadar çıkmaya gerek yok sanırım ya şahsen 144hz üstü ıps panel 24 inc ler yeterli diye düşünüyorum.

Dell'in parlaklığı bir tık daha fazla ama diğer teknik özellikler açısından Gigabyte biraz önde duruyor. Hemen hemen aynı performansa sahipler. O yüzden hangi minimal farklar sizin için daha iyi ise ona göre seçim yapmak daha mantıklı.

Dell'in parlaklığı bir tık daha fazla ama diğer teknik özellikler açısından Gigabyte biraz önde duruyor. Hemen hemen aynı performansa sahipler. O yüzden hangi minimal farklar sizin için daha iyi ise ona göre seçim yapmak daha mantıklı.
Dell de gysnc bulunuyor bende nvdia kart kullanıyorum free synce göre büyük fark oluşur mu ? (4060ti) Ayrıca dellde 1 ms gtg G24f-2 de 1 ms mprt. Gtg nin daha iyi olduğu söylenmişti forumda diğer konularda. Bunlar büyük farklar mıdır yoksa minimal farklara mı girer söylediğiniz gibi. G24f-2 15 ms daha fazla ama bu bence minimal fark gözüm bunu anlamaz :D kontrast oranlarıda g24f-2 1100 dell 1000. Srgb destekleri g24f 2 125% dell 99%. Bulabildiğim farklar bunlar

Dell de G-Sync bulunuyor bende NVIDIA kart kullanıyorum Free Sync'e göre büyük fark oluşur mu? (4060 Ti) ayrıca Dell'de 1 ms GtG G24F-2 de 1 ms MPRT. GtG'nin daha iyi olduğu söylenmişti forumda diğer konularda. Bunlar büyük farklar mıdır yoksa minimal farklara mı girer söylediğiniz gibi. G24F-2 15 ms daha fazla ama bu bence minimal fark gözüm bunu anlamaz :D kontrast oranları da G24F-2 1100 Dell 1000. sRGB destekleri G24F 2 125% Dell 99%. Bulabildiğim farklar bunlar.

Evet GtG değerleri olanlar daha iyi olarak lanse ediliyor. Ama IPS paneller de bu değerler gerçek değil. Genelde IPS paneller minimum 3 ms başlıyor ve 10 ms e kadar çıkanları var. İkisi de 8 bit renk derinliğine sahip. Hemen hemen aynı renk kalitesine sahipler. Gigabyte monitör kısmen daha doygun ve canlı renklere sahip olabilir sRGB %125. ama aslın da bu değerlerin %100 olması yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı