Dell G2722HS monitör Hz ve ses ayarı nasıl yapılır?

gladioaze

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Dell G2722HS
Merhaba. Yeni aldığım Dell G2722HS monitörü vcom 1.4v HDMI kablo ile bilgisayara bağladım. Ekran kartım yok i5 9400F işlemciye bağlı Intel UHD Graphics kullanılıyor. Görüntü ayarlarına baktığımda ekran görüntüsünde olduğu gibi maksimum 119.982Hz ayarı var. Monitör menüsünde de overclock ile ilgili ayarı bulamadım. Bu işi nasıl çözebilirim? Bir de monitorün kendi menüsünde arkadaki tuşlara basarak açılan menü Audio ayar kısmı var. O ayar ne işe yarıyor bilen var mı? Bildiğim kadarıyla bu modelde dahili hoparlör bulunmuyor çünkü.

Teşekkür ederim. Birde audio ayarı herhalde monitörün arkasındaki jack girişiyle bağlanacak hoparlör veya kulaklık için var. Ama elimdeki hoparlörün hem jack hem usb çıkışı olduğundan herhalde çalışmayacak. Çünki usb yuvası bulamadım monitörde

165Hz alabilmeniz için DisplayPort'a bağlamanız lazım.
Dellin sitesinde monitörün displayport 1.2 destekli olduğu yazıyor yani 1.4 kablo kullanamazmıyım ? Daha doğrusu full hd 165 hz almak için 1.4 olması gerekli sanıyordum doğru değil mi ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bir de Audio ayarı herhalde monitörün arkasındaki jack girişiyle bağlanacak hoparlör veya kulaklık için var. Ama elimdeki hoparlörün hem jack hem USB çıkışı olduğundan herhalde çalışmayacak. Çünkü USB yuvası bulamadım monitörde

Dell'in sitesinde monitörün DisplayPort 1.2 destekli olduğu yazıyor yani 1.4 kablo kullanamaz mıyım? Daha doğrusu Full HD 165 Hz almak için 1.4 olması gerekli sanıyordum doğru değil mi?

Kutunun içinden çıkması lazım onu kullanın işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı