Dell G2723h nasıldır?

Merhaba şansına direkt gördüm. Dell'in 3 monitörü elimde mevcut aktif olarak da kullanıyorum. Birisi de bu. Açıkçası şahsen Dell dışında monitör satın almıyorum. Bunu alalı da çok olmuyor 2-3 hafta anca olmuştur. Testlerini yaptım başarıyla geçti kendisi. Bu fiyatta daha performanslı alabileceğin markalar vardır. Ama ne kadar güven sağlarlar bilemem. Ben memnunum. Uzun vadedir kullanmıyorum. Şu an için ghosting, pixel problemleri vs karşıma gelmedi.

Merhaba şansına direkt gördüm. Dell'in 3 monitörü elimde mevcut aktif olarak da kullanıyorum. Birisi de bu. Açıkçası şahsen Dell dışında monitör satın almıyorum. Bunu alalı da çok olmuyor 2-3 hafta anca olmuştur. Testlerini yaptım başarıyla geçti kendisi. Bu fiyatta daha performanslı alabileceğin markalar vardır. Ama ne kadar güven sağlarlar bilemem. Ben memnunum. Uzun vadedir kullanmıyorum. Şu an için ghosting, pixel problemleri vs karşıma gelmedi.
Mükemmel, 10bit renk yazıyor özellikleri kısmında gözle görülür bi fark sağlıyor mu?

Özür dileyerek bu kadar geç yazmamın sebebi iş hayatım. Kesinlikle evet. Gözle görülür farkı yaşıyorsunuz. İsterseniz kendisini AVM'lerde bulunan mağazalarda da test edip görebilirsiniz. Dell yaygın bir marka.

Kırklareli'nde yaşıyorum gidip bakabileceğim bir yer yok maalesef.

Fast IPS kullanılmasına rağmen input lag fazla çıkıyor incelemede (link), oyunlarda falan rahatsızlık falan veriyor mu denediniz mi?

Kontrast oranı hem inceleme videosunda hem de, attığım linkte düşük çıktığı gözüküyor, parlaklık ta aynı şekilde bunun bir dezavantajı var mı?

OSD ayarlarında Vision Engine de belli bir kare içinde gösteriyor, tüm ekrana uygulamıyordu ayarı, o hala aynı mı?

Diğer Dell marka monitörlerin modellerini söyleyebilir misiniz? S2522HG daha çok ilgimi çekmeye başladı.

Bu monitör Hz açısından evet önde bir monitör. Fakat bütçe üzerinde sunduğu özelliklere göre bazı kusurları elbette mevcut. 82 PPI değere sahip olduğu için yakından pikselleşme yapabilir. 1 ilyar renk ile kapatmışlar bu açığı ama belli olmaz.
Renk biti yüksek fakat 10Bit ayarda yüksek Hz çalışmaz. Kısıtlaması vardır.
27 inç yerine 24 inç modelini alabilirsin.

Dell 23.8″ G2422HS IPS 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) yükseklik ayarlı Gaming monitör​

Bu monitöre de sahip oldum 2 ay öncesiyle beraber 1080p kendisi aşırı tatmin ediyor beni açıkçası. Alınabilir. Arkadaşın da dediği gibi Hz kısıtlaması var 10 bitde. Yakından açık ton renklerde pikselleşme yaşanıyor. Fiyat performans. 27 inç monitörlerin çoğunda pikselleşme var fiyattan kırarsan. Alırsan pişman olacağını düşünmüyorum ama illa da problem dersen arkadaşımızında dediği gibi 24 inç modellere göz gezdirebilirsin.

Hocam bu monitörü satın aldım elime geçti ancak monitör çalışmıyor yardımcı olur musunuz sizde aynı monitörden varsa eğer birkaç sorum olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı