Dell G2724D nasıldır?

Bende ışık sızması gözlemlemedim, sağ alt çaprazda siyah ekranda çok az açık siyah oluyor fakat önemli bir durum olarak görmedim. Geçmişte 65" Samsung TV almıştım ve aynı TV 3 kere değişti ışık sızması yüzünden, finalde alın bu TV'yi istemiyorum paramı da iade edin beni uğraştırmayın deyip iademi almıştım. Şiz Gaming gen TR'yi arayıp bilgi alın, ona göre değişim yapabilirler, fakat ışık sızması olayı sıfıra yakın monitör bulmak OLED harici gerçekten zor. Tabii sızmanın ne kadar çok ne kadar az olduğuna göre değişir bizi rahatsız etme durumu.

Bahsettiğiniz ICC profili sitede nerede yer alıyor göremedim. Bir de renk ayarını sitedekiler kendi mi yapıp indirilebilir içerik olarak sunuyor, yani resmi bir renk profili mi? Teşekkürler.

Color accuracy kısmının altında yazıyor. Gözden kaçmış olabilir.

Kalibrasyon cihazları ile ölçüp sonra profili koyuyorlar. Evet kendileri ölçmüşler. Kısmen daha iyi oldu. Orada red Green blue kısmını 98-100-98 olarak ayarlamışlar. Tabii onu siz kendi renk algınıza göre değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:

Kalibrasyon cihazları ile ölçüp sonra profili koyuyorlar. Evet kendileri ölçmüşler. Kısmen daha iyi oldu. Orada red Green blue kısmını 98-100-98 olarak ayarlamışlar. Tabii onu siz kendi renk algınıza göre değiştirebilirsiniz.
Gördüm şimdi çok teşekkürler. Yarın şu profili bir yükleyeyim ben. :)

AOC Q27G3XMN denedim mini LED VA sıfır ışık sızması olan bir monitör
Evet. Noktasal aydınlatma olduğu için ışık sızması olması imkansız mini led monitörlerde, şu anki en gelişmiş ekran teknolojisi o.

Teşekkürler, indirip yükledim fakat özellikle siyah renk griye doğru açılma yapınca eski ayarına geri döndüm. Dell in kendi ayarı daha güzel geldi gözüme. Bir de çalışırken sRGB de tutuyorum, o renk konusunda işimi görüyor doğruluk açısından.

Son düzenleme:
Hocam nereden aldınız acaba? Bende almayı çok istiyorum ama ölü piksel çıkar da iade almazlar diye endişe duyuyorum. Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)
Hocam ben 3hafta önce aldım araç alacağım için Xbox ve monitörü satıyorum 2saat filan kullanmak nasip oldu ölü piksel yok ışık sızması yok istersen elimde var.

Hocam ben 3hafta önce aldım araç alacağım için Xbox ve monitörü satıyorum 2saat filan kullanmak nasip oldu ölü piksel yok ışık sızması yok istersen elimde var.
İstanbul'da olsaydım hâlâ düşünebilirdim ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı