Dell G2724D nasıldır?

Dell G2724D den memnunum fakat şu an monitörüm olmasa ve alacak olsam senin aldığını alırdım bende, özelliklerine baktım eksiği yok fazlası var, senin için iyi bir alışveriş olmuş ve o fiyata nasıl satıyorlar çok iyi. Bir de MSI G321Q diye bir monitör var 9.800 e satılıyor. 32'', 2K, IPS, vs vs diğer özellikleri bizimkiyle aynı, bu da bir alternatif olurdu. Gaming gen tr de bişeyler oluyor, o site bariz diğerlerinden uyguna satarken birden diğerlerini de geçmeye başladı fiyat konusunda, ya bir yönetici değişti ya da yeter bu kadar biz de koyacazzz dediler ve fiyatları uçurmaya başladılar, olan bizlere oluyor tabi. Umarım sıkıntısız güle güle kullanırsın.

Not: Hocam o monitörde 120hz ye inince 10 bit veriyor demişsin, bunu frc ile veriyordur fakat bu özellik bizim monitörde de böyle midir acaba. PC'den Nvidia ayarlarından 10 bit bizimkinde de oluyor fakat bunun gerçekleşmesi için bizim de tazeleme hızını aşağı çekmemiz gerekiyor mu acaba, eğer böyleyse düşünmeden 120 hz ben de çekerim. Hem sana hem okuyan diğer arkadaşlara soruyorum, varsa bilginiz paylaşır mısınız.

Q27G3XMN ben kullanıp iade ettim konusu var forumda orlarda yorumladım bayağı bakabilirsiniz.

Modüllü G-SYNC monitör kullandığım için hareket netliği gözüme iyi gelmedi o monitör ün yoksa geri kalan her şeyi çok iyi

“ Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms “ monitör kullanıcıları deneyimlerindeki olumsuzluklar var mı?
Halen alınabilir mi? 10.000 TL değerinde.

“ Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms “ monitör kullanıcıları deneyimlerindeki olumsuzluklar var mı?
Halen alınabilir mi? 10.000 TL değerinde.

Alınabilir hocam, şu monitörde yeni gelmiş, 2K da HDR400 ve sertifakalı G-SYNC'i var yine, daha hesaplı

Teşekkürler. USB girişleri olmasını istiyorum G2724D USB girişi yokmuş.
Ayrıca Dell ürünlerine daha olumlu bakıyorum. Bu modelin üzerine yoğunlaştım;
Dell 27" AW2724DM.

Teşekkürler. USB girişleri olmasını istiyorum G2724D USB girişi yokmuş.
Ayrıca Dell ürünlerine daha olumlu bakıyorum. Bu modelin üzerine yoğunlaştım;
Dell 27" AW2724DM.

Evet o monitörde çok güzel ama 15k üstüne çıktı fiyatı, bir de incelemelerinde vrr da hafif titreme olduğu yazılmış

Asus XG27ACS, HP 27Qs de bakabilirsin

Evet o monitörde çok güzel ama 15k üstüne çıktı fiyatı, bir de incelemelerinde vrr da hafif titreme olduğu yazılmış

Asus XG27ACS, HP 27Qs de bakabilirsin
Dell 27" AW2724DM IPS Glow yoğun var. Halen bakıyorum satın alacak bir ürün bulamadım.
Sanırım fiyatı 25k taşıyacağız. 2 monitör almayı düşünüyorum. Daha çok ofis işleri arada oyun oynayacağım için her iki durum içinde uygun model arıyorum. Dell marka tercih fakat orada USB zayıf, USB'a, Pivot olması önemli ayrıca. Teşekkürler.

XG271QG i al hocam modüllü G-SYNC var en azından bu teknolojinin gerçek keyfini sürersin

Selam herkese. 6.ayında ekranda ortada sağ tarafta 1 adet ölü piksel çıktı. Dikkatli bakmayınca fark edilmiyor ama karanlık sahnelerde gözüm o tarafa gittiğinde görebiliyorum gayet. Aşırı yoğun bir kullanım da olmadı bu 6 ay içinde. Yine karanlık sahnelerde 4 köşeden olan biraz fazla ışık sızması da çok göz konforu yaratmıyor açıkçası. Başka bir sorun yaşamadım.

alacakların aklında olsun renkler hiç iyi değil siyahlar gri acer 1k ips monitörü geri taktım. Elden ring i iki farklı monitörde denedim aşırı kötü dell. Siyahlar bulanık artı sisli görüntü renklerin kötü olması, oyuncakmış gibi hissiyatı var USB ya da aux çıkışı bile yok hakkı en alt düzey 2k monitörlerin fiyatı. Şu anki piyasaya göre 5 6k ya alınabilecek kalitede. Sanırım yeterince net olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…