Dell G2724D nasıldır?

Asus XG27ACS o kulvarın en iyisi, aldığınız monitörde iyidir biraz kullanın hoşunuza gitmesse iade edersiniz

Asus XG27ACS o kulvarın en iyisi, aldığınız monitörde iyidir biraz kullanın hoşunuza gitmesse iade edersiniz
Rtings üzerinden baktım ve birbirlerine çok yakın olduklarını gördüm. Öyle olunca fırsatı değerlendirmek istedim. Siz böyle deyince de içime bir kurt düştü. Sizce iptal edip Asus mu almalı?

Rtings üzerinden baktım ve birbirlerine çok yakın olduklarını gördüm. Öyle olunca fırsatı değerlendirmek istedim. Siz böyle deyince de içime bir kurt düştü. Sizce iptal edip ASUS mu almalı?

Hocam gelsin deneyin, ışık sızması ve sarımsı renk konusunda şikayetler gördüm Dell de çok, yoksa gayet hızlı monitör

Hocam gelsin deneyin, ışık sızması ve sarımsı renk konusunda şikayetler gördüm Dell de çok, yoksa gayet hızlı monitör
Öyle yapacağız artık. Teşekkür ederim.

@evolvo Monitör elime ulaştı. Tam bir f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim. Default halde de renkleri gayet iyi fakat ufak tefek ayarlarla yine de uğraşmak istiyorum. Tek şanssızlığım siyah arka planda zar zor belli olan bir ölü piksel. Bunun için de sanırım iade ile falan uğraşmam. Yanında bir de VG259QM kullanıyorum ve aşırı bir renk farkı olmadığını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
hocam ürününüzün üretim tarihi nedir?

Nerden kontrol edebilirim?

Etiketinde 25 Haziran 2024 yazıyor fakat sanırım bu ülkeye giriş tarihi. Penta tarafından basılmış.

Mart 2024, Rev.A01 hocam. @01Asmodeus
Anladim hocam nedense forum hem bilgisayardan hem buradan acik olunca bildirimler karismis. Sizin paneliniz buyuk ihtimalle değişen panel ama 2. cesit olan. Iyi bence

Anladim hocam nedense forum hem bilgisayardan hem buradan acik olunca bildirimler karismis. Sizin paneliniz buyuk ihtimalle değişen panel ama 2. cesit olan. Iyi bence
Evet, sanırım bu üründe değişmiş paneller mevcutmuş. Şu anlık memnunum. 7699 liraya alınabilecek 1440P monitör maksimum böyle olur muhtemelen.

Evet, sanırım bu üründe değişmiş paneller mevcutmuş. Şu anlık memnunum. 7699 liraya alınabilecek 1440P monitör maksimum böyle olur muhtemelen.
Bulunduğu butce cok rekabetci bir butce. 7-9 bandinda Philips LG MSI’ QD modelleri Asus ROG Samsung G6 gibi saglam modeller var.
Ben G6 alip iade ettim. Suan ROG dusunuyorum. yurtdisina kiyasla bizde cok uygun kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…