Dell G2724D nasıldır?

Ben 21"den, 27" geçtim. Doğal olarak ben de buna benzer coksoru sordum
Piksellesir mi, cok mu büyük olur vb. Sorular.
Ama şimdiki aklim olsa sorgusuz sualsiz 32" alırdım.

Masaniz müsaade ediyorsa kesinlikle 2K için 32" tavsiye ederim.

20" monitördeyim şu an, ya bu monitöre geçeceğim ya da 32" olan HP Omen 32Q diye bir model var ona. Aralarında 2.500 TL fark var sadece. 20"ten 27" ye güzel gelir tamam da 32" fazla büyük gelmez mi, masa vs yer sorunum yok. Grafik tasarım, film, YouTube, oyun vs için kullanacağım. Fikri olan diğer arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim, kaç gündür buna karar vermeye çalışıyorum yahu.

Monitörünü alan köşesine çekilmiş, bakan yok buralara. 😌

Son düzenleme:
20" monitördeyim şu an, ya bu monitöre geçeceğim ya da 32" olan HP Omen 32Q diye bir model var ona. Aralarında 2.500 TL fark var sadece. 20"ten 27" ye güzel gelir tamam da 32" fazla büyük gelmez mi, masa vs yer sorunum yok. Grafik tasarım, film, YouTube, oyun vs için kullanacağım. Fikri olan diğer arkadaşlar da bilgi verirse sevinirim, kaç gündür buna karar vermeye çalışıyorum yahu.

Monitörünü alan köşesine çekilmiş, bakan yok buralara. 😌
Merhaba

Ben önce söylediklerim arkasindayim hala . Yer varsa 32" inç alırım.
Evet , 20" den , 27" geçmek fark yaratacak lakin, 15 gün sonra keşke 32" alsaydım deme ihtimali yüksek . Gözünüz alışınca küçük geliyor.

Not ; cs.go vb oyunlari klavye ve mouse ile oynayacaksaniz ve bu işi pro anlaminda yapiyorsaniz, o zaman tamamen kişisel tercihler giriyor işin icine . O tür oyunlarda 32" takibi biraz zor olabilir . Küçük ekranlarin ; 24" gibi, daha etkili olacağını düşünüyorum o gibi durumlarda.

Merhaba

Ben önce söylediklerim arkasindayim hala . Yer varsa 32" inç alırım.
Evet , 20" den , 27" geçmek fark yaratacak lakin, 15 gün sonra keşke 32" alsaydım deme ihtimali yüksek . Gözünüz alışınca küçük geliyor.

Not ; cs.go vb oyunlari klavye ve mouse ile oynayacaksaniz ve bu işi pro anlaminda yapiyorsaniz, o zaman tamamen kişisel tercihler giriyor işin icine . O tür oyunlarda 32" takibi biraz zor olabilir . Küçük ekranlarin ; 24" gibi, daha etkili olacağını düşünüyorum o gibi durumlarda.
Çok teşekkür ederim, ben 27'' olanını dün gece aldım, baya bir düşündüm ve 32'' oldukça büyük gelir oldum açıkçası. Bu monitörü çok ama çok inceledim, her videoyu ve yabancı kaynakları okudum, ayrı olarak o kadar çok monitör baktım ki, şu anda monitör hakkında bilir kişilik yapabilirim o derece. Bu modelin 32'' olanı zaten ederinden fazla pahalı, onu almazdım fakat Hp Omen 32q diye bir model var onu didik didik inceledim, yabancı incelemeleri okudum, fakat gecikme süresinde gtg mi mprt mi tam net değil ondan sonra gsync tam uyumlu mu değil mi o da net değil derken üstüne bir de kontrast oranı oldukça düşük denince vazgeçtim. Sanırım aldığım monitör üzmez. Ekranı küçük değil zaten, yıllarca Hp 2009V 20'' modeli kullandım, 27'' e alışsam bile şikayet edeceğimi çok düşünmüyorum, yeter ki sorunsuz çalışsın. Gaming gen tr yi aradığımda tek bir ölü pikselde bile değişim olacağını söylediler, ikinci kez olursa da servis kararı beklenirmiş. Bakalım gelsin.

Dosya Ekleri

• 0d5d424e-030d-4ee8-9d6c-9a9bcbd408af.jpeg
    0d5d424e-030d-4ee8-9d6c-9a9bcbd408af.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 310
Çok teşekkür ederim, ben 27" olanını dün gece aldım, bayağı bir düşündüm ve 32" oldukça büyük gelir oldum açıkçası. Bu monitörü çok ama çok inceledim, her videoyu ve yabancı kaynakları okudum, ayrı olarak o kadar çok monitör baktım ki, şu anda monitör hakkındabilir kişilik yapabilirim o derece. Bu modelin 32" olanı zaten ederinden fazla pahalı, onu almazdım fakat HP Omen 32Q diye bir model var onu didik didik inceledim, yabancı incelemeleri okudum, fakat gecikme süresinde GtG mi MPRT mi tam net değil ondan sonra G-SYNC tam uyumlu mu değil mi o da net değil derken üstüne bir de kontrast oranı oldukça düşük denince vazgeçtim. Sanırım aldığım monitör üzmez. Ekranı küçük değil zaten, yıllarca HP 2009V 20" modeli kullandım, 27" e alışsam bile şikayet edeceğimi çok düşünmüyorum, yeter ki sorunsuz çalışsın. Gaming gen TR'yi aradığımda tek bir ölü pikselde bile değişim olacağını söylediler, ikinci kez olursa da servis kararı beklenirmiş. Bakalım gelsin.

32" 2K ya uygun değil pek bence, göz alışması ile ilgili ama ben 24" de 2K oyun oynadıktan sonra 27" 2K bile gözüme biraz daha bulanık geldi daha fazla keskinleştirme istiyor oyunlarda

32" 2K ya uygun değil pek bence, göz alışması ile ilgili ama ben 24" de 2K oyun oynadıktan sonra 27" 2K bile gözüme biraz daha bulanık geldi daha fazla keskinleştirme istiyor oyunlarda
Bunu etkileyen çok faktör var, sadece çözünürlük değil. Mesela burada bahsi geçen tüm monitörler giriş seviyesi diye lanse ediliyor incelemelerde, hatta izlerken veya okurken içimden oha lan iki laftan biri giriş seviyesi giriş seviyesi demiştim. 32'' tam sınırda 2K için, bir iki monitör videosunda az da olsa pikselleşme var denmişti ama dediğim gibi monitörde paneli kimin ürettiği bile önemli, tüm 32'' 2K lar aynı sonucu vermez. Piyasadaki en iyi panel üreticisinin LG olduğunda hemfikir herkes. 27'' bu çözünürlük için mükemmel olmalı.

Bunu etkileyen çok faktör var, sadece çözünürlük değil. Mesela burada bahsi geçen tüm monitörler giriş seviyesi diye lanse ediliyor incelemelerde, hatta izlerken veya okurken içimden oha lan iki laftan biri giriş seviyesi giriş seviyesi demiştim. 32" tam sınırda 2K için, bir iki monitör videosunda az da olsa pikselleşme var denmişti ama dediğim gibi monitörde paneli kimin ürettiği bile önemli, tüm 32" 2K'lar aynı sonucu vermez. Piyasadaki en iyi panel üreticisinin LG olduğunda hemfikir herkes. 27" bu çözünürlük için mükemmel olmalı.

Tabii panelden panele illa değişir ama dediğim gibi 24" de 2K denersen dediğim daha iyi anlarsın, 27" de fena değil biraz daha keskinleştirme lazım, ReShade gibi programlarlada sağlanabilir bu, koca TV'lerde 720p oyun oynadı insanlar yıllarca görüntü çamur gibi desek kızarlardı, şimdi 4K da oynayınca kim döner ona :)

Çok teşekkür ederim, ben 27'' olanını dün gece aldım, baya bir düşündüm ve 32'' oldukça büyük gelir oldum açıkçası. Bu monitörü çok ama çok inceledim, her videoyu ve yabancı kaynakları okudum, ayrı olarak o kadar çok monitör baktım ki, şu anda monitör hakkında bilir kişilik yapabilirim o derece. Bu modelin 32'' olanı zaten ederinden fazla pahalı, onu almazdım fakat Hp Omen 32q diye bir model var onu didik didik inceledim, yabancı incelemeleri okudum, fakat gecikme süresinde gtg mi mprt mi tam net değil ondan sonra gsync tam uyumlu mu değil mi o da net değil derken üstüne bir de kontrast oranı oldukça düşük denince vazgeçtim. Sanırım aldığım monitör üzmez. Ekranı küçük değil zaten, yıllarca Hp 2009V 20'' modeli kullandım, 27'' e alışsam bile şikayet edeceğimi çok düşünmüyorum, yeter ki sorunsuz çalışsın. Gaming gen tr yi aradığımda tek bir ölü pikselde bile değişim olacağını söylediler, ikinci kez olursa da servis kararı beklenirmiş. Bakalım gelsin.
Dell monitor gercekten iyi , ilk konuyu açtığımda pek fazLa incelemw ve fikir yoktu , yeni model olduğu için.
Yabanci forumlarda ve dell'in sitesinde kotu yorum okumamistim. Beni korkutan , ilk konsol deneyiminde ses cikisi oldu .3.5mm jack cikisi olmadığı için almamistim bu modeli . Sonradan usb ses kartlarini kesfettim ama :)
Monitor güzel hocam , dell ayri bir güzel zaten .

Hayirli olsun.

Dell monitor gercekten iyi , ilk konuyu açtığımda pek fazLa incelemw ve fikir yoktu , yeni model olduğu için.
Yabanci forumlarda ve dell'in sitesinde kotu yorum okumamistim. Beni korkutan , ilk konsol deneyiminde ses cikisi oldu .3.5mm jack cikisi olmadığı için almamistim bu modeli . Sonradan usb ses kartlarini kesfettim ama :)
Monitor güzel hocam , dell ayri bir güzel zaten .

Hayirli olsun.
Teşekkür ederim :) gelip deneyimlediğimde yorumlarımı da yazarım burada. Konsol kullanmadığım için direkt pc ile etkileşimine odaklandım fakat dediğin gibi usb olayı ses olayına çözüm olmuştur o konuda da. :)

Çok teşekkür ederim, ben 27" olanını dün gece aldım, bayağı bir düşündüm ve 32" oldukça büyük gelir oldum açıkçası. Bu monitörü çok ama çok inceledim, her videoyu ve yabancı kaynakları okudum, ayrı olarak o kadar çok monitör baktım ki, şu anda monitör hakkındabilir kişilik yapabilirim o derece. Bu modelin 32" olanı zaten ederinden fazla pahalı, onu almazdım fakat HP Omen 32Q diye bir model var onu didik didik inceledim, yabancı incelemeleri okudum, fakat gecikme süresinde GtG mi MPRT mi tam net değil ondan sonra G-SYNC tam uyumlu mu değil mi o da net değil derken üstüne bir de kontrast oranı oldukça düşük denince vazgeçtim. Sanırım aldığım monitör üzmez. Ekranı küçük değil zaten, yıllarca HP 2009v 20" modeli kullandım, 27" e alışsam bile şikayet edeceğimi çok düşünmüyorum, yeter ki sorunsuz çalışsın. Gaming gen TR'yi aradığımda tek bir ölü pikselde bile değişim olacağını söylediler, ikinci kez olursa da servis kararı beklenirmiş. Bakalım gelsin.

Hayırlı olsun ama siyahlar konusunda bir şey bekleme monitörün her şeyi iyi siyahları berbat haberin olsun.

Dosya Ekleri

• IMG20240105210854.jpg
    IMG20240105210854.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 300

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı