Rehber Dell G3 undervolt kilidi açma

Reisim dediklerini aynen uyguladım. Throttle stop üzerindeki kilit kalktı ama Intel Extreme Tuning Utility üzerindeki kilit kalkmadı. Throttle stop CPU cache üzerinden offset voltajı çok düşürünce mavi ekran hatası alırken, CPU core üzerinden offset voltajı 1000 mV a kadar düşünsem bile mavi ekran hatası almıyorum, muhtemelen çalışmıyor. Sıcaklık değerleri hala 100°C. Yani hiç değişmedi. Bu konuda yardım edersen çok mutlu olurum.

Dell 7577 Sonuç başarılı, olacağına inanmıyordum ama oldu gerçekten.
3. adımda takılan arkadaşlar bulunduğu konum kısmına ne yazacağını bilmiyorsa şöyle yapabilirler:
UEFİTool programında PE 32 yazan bölüm yukardaki uzun ve karmaşık sayı harf dizilimlerinden hangisinin alt bölümünde ise oraya(harf ve sayı dizilimli kutucuklardan bahsediyorum) sağ tıklayıp "extract as is" seçeneğini seçin. Açılan pencerede isim kısmında o dizilimi göreceksiniz. Bu dizilim sizin bulunduğunuz konum anlamına geliyor.

Teşekkürler tekrardan.

Hocam merhabalar dell 7567 model laptopa sahibim sinir hastası olacağım nerdeyse artık throttlestop kullanamıyorum biosdan dolayı biosu düşürmeye calışıyorm 1.10 a kadar düşürüyorum 1.10 a gelince bios downgrade unsupported hatası alıyorum düşüremiyorum laptopun ısınmasını çözdüm fakat bu seferde cpu çekirdek limiti aşıldı yazıyor 3.5ghzan 2.3ghz lara falan düşüyor gerçekten sinirimi bozdu yardımcı olabilirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…