Dell G515 mavi ekran hatası

Skybooster

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar 1 ay önce Dell G515 aldım. Ryzen 4600H, RX5600M, 8 GB RAM, Kioxia (Toshiba) 512 GB SSD var laptopta. 2 gün önce bilgisayarı açıcaktım. Açma tuşuna bastım. Bilgisayarın Dell logosu geldi sonra bir anda gücü kesti, siyah ekranda bilgisayar kapandı. Bir daha açma tuşuna bastım. Ve beni Dell G515 System tarama yerine attı. Bilgisayarı 5 dakika boyunca test etti. Memory testi, hard drive testi vesaire. Bu testlerden sonra karşıma "No hardware issues were found. Click Continue to launch the Support assist OS Recovery for further help in resolving your problem. If you do not want to continue. You can Click cancel to restart your Computer" sorusu çikti. Cancel ve continue secenekleri vardi. Ben de bir sorun yok dediği için cancele bastım ve "kurtarma" "kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı" mavi ekran hatası verdi. Durup dururken açiyorum ve bu durumla karsilasiyorum. Sonra bilgisayarı kapattım. 1 saat sonra açayim programi kurayim bari dedim ve bilgisayar açıldı. Programı kurduran yer gelmedi, 2 gundur de kullaniyorum. Bilgisayarda sadece GTA 5 oynadım ve AutoCAD çizdim. Virüs vesaire girme ihtimali dahi yok. Bu olay olduktan sonra Dell G515'lerde olan SSD ısınmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu duşundum. Sizce bu sorun ne olabilir? Nasil çözebilirim? Sorunun ne olduğunu nasil netleştirebilirim? Cevaplarinizi bekliyorum teşekkürler...

Yeni bir sorun değil bu. Attığınız dosyalar farklı olsa bile farklı sorun olmaz. Mavi ekran mavi ekrandır. Lütfen bu konudan devam edin ve denilenleri harfiyen uygulayın. Fazla endişe etmenize gerek yok siz kendinizi bize bırakın ve yalnızca dediklerimizi uygulayın. Baktık olmadı ben gerekli yardımı uzaktan bağlantı ile sunarım fakat gerek kalmayacağını düşünüyorum şahsen.

Hocam bana da yardımcı olsanız keşke :'( denilen tüm çözüm yollarını denedim minidump dosyalarını açtığım konuda paylaştım son çare ürünü servise yollayacağım gözüküyor. Bir yardımcı olursanız çok mutlu olurum be

Merhaba son birşey sormak istiyorum. İlk discord siyah ekran verdi ardından zoom siyah ekran verdi şimdi de epic games siyah ekran veriyor yani uygulamayı açıyorum komple siyah foto atabilirim isterseniz. ilk discordda olunca discordun problemi sandım ama ardından zoom ve epic gameste oldu muhtemelen netflixte de ona benzer bir problem olmuştur. Siyah ekran veriyor açılıyor ama mesela epic gamesi açıyorum ordan gtayı açamıyorum çünkü siyah ekranda sonra gtayı masaüstünden açınca açılıyor ama. Bazı uygulamalar açılıyor ama siyah ekran oluyor bu sorunun aynısı oluyordu bende hepsini kullanamıyorum yakında googlede siyah ekran vericek diye korkmaya başladım.

Ekran kartı sürücüsü olarak nereden ve hangi sürücüyü yüklediniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…