Skybooster
Decapat
Daha fazla
Merhabalar 1 ay önce Dell G515 aldım. Ryzen 4600H, RX5600M, 8 GB RAM, Kioxia (Toshiba) 512 GB SSD var laptopta. 2 gün önce bilgisayarı açıcaktım. Açma tuşuna bastım. Bilgisayarın Dell logosu geldi sonra bir anda gücü kesti, siyah ekranda bilgisayar kapandı. Bir daha açma tuşuna bastım. Ve beni Dell G515 System tarama yerine attı. Bilgisayarı 5 dakika boyunca test etti. Memory testi, hard drive testi vesaire. Bu testlerden sonra karşıma "No hardware issues were found. Click Continue to launch the Support assist OS Recovery for further help in resolving your problem. If you do not want to continue. You can Click cancel to restart your Computer" sorusu çikti. Cancel ve continue secenekleri vardi. Ben de bir sorun yok dediği için cancele bastım ve "kurtarma" "kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı" mavi ekran hatası verdi. Durup dururken açiyorum ve bu durumla karsilasiyorum. Sonra bilgisayarı kapattım. 1 saat sonra açayim programi kurayim bari dedim ve bilgisayar açıldı. Programı kurduran yer gelmedi, 2 gundur de kullaniyorum. Bilgisayarda sadece GTA 5 oynadım ve AutoCAD çizdim. Virüs vesaire girme ihtimali dahi yok. Bu olay olduktan sonra Dell G515'lerde olan SSD ısınmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu duşundum. Sizce bu sorun ne olabilir? Nasil çözebilirim? Sorunun ne olduğunu nasil netleştirebilirim? Cevaplarinizi bekliyorum teşekkürler...