Çözüldü Dell G5530 laptop G-SYNC ayarı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krose

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende Dell G5530 laptop var. Monitör olarak da Dell G2724D monitör aldım. Fakat G-SYNC ayarını bulamadım.
NVIDIA denetim masasında çok az ayar var. Burada da görünmüyor. Monitörün menüsünde de herhangi bir G-SYNC açma veya FreeSync açma gibi bir şey göremedim. Nasıl açarım yardımcı olur musunuz?

1701608729842.png

PhysX isimli sekmeden ekran görüntüsü atar mısınız?

Düşündüğüm gibi, monitör dahili GPU üstüne bağlı yani Intel'e. Bu şekilde G-Sync açamazsınız. HDMI üstünden bağlamanız gerekiyor, 2.1 kablo gerekli onu unutmayın. Çünkü HDMI portu NVIDIA GPU üstüne bağlı sadece.

Çözüm
Monitör 165 Hz HDMI da 144 Hz üstü alamıyoruz diye biliyorum. Böyle olması saçmalık değil mi? Laptop olduğu için mi böyle oluyor? Kullanamıyor olmam aman aman bir fark yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör 165 Hz HDMI da 144 Hz üstü alamıyoruz diye biliyorum. Böyle olması saçmalık değil mi? Laptop olduğu için mi böyle oluyor? Kullanamıyor olmam aman aman bir fark yaratır mı?

HDMI 2.1 ile 165Hz alabilirsiniz. Böyle olması aslında saçmalık değil. 2 adet GPU olunca portların hangi GPU üstüne bağlı olacağını üretici tercih ediyor. G-Sync yüksek FPS değerlerinde (165FPS üstü) yırtılmaları önler. Rahatsız etmiyorsa pek farkı yok.

Merhaba, bende Dell G5530 laptop var. Monitör olarak da Dell G2724D monitör aldım. Fakat G-SYNC ayarını bulamadım.
NVIDIA denetim masasında çok az ayar var. Burada da görünmüyor. Monitörün menüsünde de herhangi bir G-SYNC açma veya FreeSync açma gibi bir şey göremedim. Nasıl açarım yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2039971
Çözüm aynı laptop bendede mevcut.

Ayarı resimdeki gibi yap çözülecektir.
Ekran görüntüsü 2023-12-04 125123.png

Ekran görüntüsü 2023-12-04 125142.png

Ekran görüntüsü 2023-12-04 125502.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı