Dell Gaming G15 i7-11800H 3050 Ti alınır mı?

Bütçe
10.000 - 13.500

oceanfox

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2020
Mesajlar
96
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Günlerdir kafayı kıracak bir şekilde oyuncu laptopu arayışındayım fakat ne kadar araştırma yaparsam yapayım net bir fikir elde edemiyorum. Siz değerli okuyan, fikrini sunmak isteyen insanları yormadan, hızlıca kriterlerimi yazmak ve aklımda olan bir laptopun linkini bırakarak düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

  • 10.000₺ - 13.500₺ fiyatları arasında.
  • Monster, Casper, Game Garaj gibi markaları istemiyorum.
  • Hp'nin düşük Watt ekran kartı ve ısınma olaylarından korkuyorum fakat Hp'den inandığınız modelleri görebilirim.
  • Dell'in VA panelinden ve soluk bir ekranı olmasından da çekiniyorum fakat lütfen konuyla alakalı bir şeyler biliyorsanız sizi dinlemek isterim.
  • MSI Bravo'nun işlemci ve ekran kartı güzel fakat oyun oynamanın dışında yazılım, kodlama, adobe uygulamaları gibi alanlarda ilerleme yolundayım bu yüzden RTX 3050/Ti ve İ7 10 veya 11. nesil işlemcilerinin daha iyi olacağını düşünüyorum. MSI GF serisi ise ısınma faciası diye biliyorum.
(Aşağıda ileteceğim Asus Tuf'a ram eklenmesi yapılacaktır. Ekran kartı farkı var biliyorum ama cidden değecek mi diye düşünüyorum çünkü Asus'da panel olarak IPS kullanıyor ve ben hep IPS'i severek kullandım. Okuduğuma göre IPS'den VA'ya geçenler fazlasıyla zorlanıyormuş.)
İki tane link iletiyorum izninizle düşüncelerinizi paylaşın lütfen;


 
Dell şuan iyi gibi duruyor. Muhtemelen stok bitince fiyatı artar, hbde diğer satıcıların fiyatı 15 ten başlıyor.
 
Cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Dell almanın faydalı olacağını düşünüyorum sadece inç ve panel bakımından nasıl olacağını kestiremiyorum. Fikirlere yine açığım..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı