Dell Gaming G15 vs ASUS TUF dash F15

Tek kanal da olsa 8 GB vs 16 GB arasında ciddi fark var. 8 GB ekleme yaparsan Dell al demiş zaten arkadaş. Ezbere cevap yazmak da kötü.

Ya 16 ya taktınız kafayı. Link alabilir miyim o "ciddi" farkın kaynağını? Dell alın geçin. ASUS'la uğraşılmaz.
 
@TahaKLK 2016 sonrası çıkmış hemen her AAA oyuna bakabilirsin. Yüksek grafikler ile gelen her rekabetçi oyuna da aynı şekilde. Hiçbirine 8 GB RAM yetmiyor. Oyun oynamıyorsan bu konularda yorum yapma. Son 3 AC oyunu, Cyberpunk 2077, PUBG, Warzone, son 3 Battlefield online oyunları bazı örnekler. Bunların hepsi 8 GB üzeri RAM istiyor.
 
Son düzenleme:
@TahaKLK 2016 sonrası çıkmış hemen her AAA oyuna bakabilirsin. Yüksek grafikler ile gelen her rekabetçi oyuna da aynı şekilde. Hiçbirine 8 GB RAM yetmiyor. Oyun oynamıyorsan bu konularda yorum yapma. Son 3 AC oyunu, Cyberpunk 2077, PUBG, Warzone, son 3 Battlefield Online oyunları bazı örnekler. Bunların hepsi 8 GB üzeri RAM istiyor.

Önce bir etiket atmayı öğrenin siz hele.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1x8 ile 1x16 arasında 2 3 FPS oynuyor. Oyun oynamaklada donanım yazılım bilmenin uzaktan alakası yok. Merak etmeyin oyunda oynuyorum, donanım yazılımda biliyorum. Hepsi 8 GB RAM istiyor demişsiniz üstteki videoda PUBG'de var. PUBG'de 1x8 ile 1x16 arasında 2 3 FPS fark var.
Biz ASUS mu önerdik?

ASUS önerdiniz demiş miyim? Sadece ASUS'un eksisiden bahsettim.
Düzgün okuyun rica ediyorum.
 
@tahaklkt maksat yalnızca yüksek FPS almak değil, stabil oyun performansı. RAM yetmediği durumda GPU kullanımı anlık düşüyor, FPS çakılıyor, anlık takılmalar meydana geliyor. Ayrıca RAM eklersen Dell al denmiş daha ne anlatıyorsun. 1500 saat üzeri PUBG oynadım, beraber oynadığım arkadaşlarımın bir kısmı 8 GB RAM'li sistemler ile oynuyordu. Yaşadığı sorunları ve sorunu RAM takviyesi ile çözdüklerini biliyorum. Bakılması gereken tek şey FPS farkı değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı