Dell Gaming G315 vs HP Pavilion Gaming 15

Oyun deneyimi ise HP'ler Dell'i geciyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aradaki farka deger mi siz dusunun. Ki bu fark HP'ye +8RAM takarsaniz bir en az +5FPS daha acilacak.
(O hissi biliyorum 2 ay oncesine kadar ayni durumdaydim.)

Hpler bir tık daha öne geçti şuan bahsetmiş olduğunuz durumdan dolayı, sanırım sizinde incelemiş olduğunuz model bir tık daha iyi gözüküyor. Isı çıkışları daha sağlıklı gözüküyor sanırım.

Bu bilgisayarda çift ram slotumu var acaba?

Merhaba,
Sizi önermiş olduğunuz Hp'e nazaran aşağıdaki bilgisayar arasında hangisinin seçimini yapardınız?

Son düzenleme:
Merhaba bende tam aynı konuyu açmayı düşünürken bu konuyu gördüm cihazı aldınız mı memnun musunuz?

Merhaba bende tam aynı konuyu açmayı düşünürken bu konuyu gördüm cihazı aldınız mı memnun musunuz?
Merhabalar,

Öncelikle Abra A5 V15.2 satın aldım. Açıkcası fena bir laptop değildi. Fakat masaüstünden gerçekten hiç ayırmadığım için laptop yerine masaüstü bilgisayara geçtim.

Örnek olarak CS:GO FPS değerlerini aşağıdaki videomdan inceleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm ayarlar en yüksekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…