Dell i3 9. nesil bilgisayar durup dururken çöküyor

alkqne6

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım 4 GB RAM i3 9. nesil Intel UHD Graphics 630, ilk başta oyunlarda olmaya başlamıstı şu an ne yaparsam yapayım acıldıktan 2 3 dakika sonra görseldeki gibi boyle ekran gidiyor geri gelince böyle kaymıs olarak geliyor görselde de görduğünüz gibi.
Ne yapmam lazım, cok tarattım PC'yi herhangi bir virüs yok, 8 tane driver da yükledim hala böyle, ve cöktügünde kulaklıktan tırrrr diye bir ses geliyor, ısınma veya ekran kartı diye düsünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 20230505_163034.jpg
    20230505_163034.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 31
Bilgisayarım 4 GB RAM i3 9. nesil Intel UHD Graphics 630, ilk başta oyunlarda olmaya başlamıstı şu an ne yaparsam yapayım acıldıktan 2 3 dakika sonra görseldeki gibi boyle ekran gidiyor geri gelince böyle kaymıs olarak geliyor görselde de görduğünüz gibi.
Ne yapmam lazım, cok tarattım PC'yi herhangi bir virüs yok, 8 tane driver da yükledim hala böyle, ve cöktügünde kulaklıktan tırrrr diye bir ses geliyor, ısınma veya ekran kartı diye düsünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Önemli bir dosyanız yok ise format atın derim.

Hocam bende de böyle olmuştu sorun RAM'den çıkmıştı.

Tıpatıp aynısı mı? Yani sizde de böyle ekran gidiyor sonra geri geldiginde donmus ve kaymis olarakmi geliyor?

Önemli bir dosyanız yok ise format atın derim.

Babamın bilgisayarda e imzası varmış atarsan gidebilir diyor bir arkadasının gitmis.

Hocam bende de böyle olmuştu sorun RAM'den çıkmıştı.

Muhtemelen dediginiz gibi cunku PC de bir şey acık değilken belleğin %50'si kullanılıyor

Son düzenleme:
Bu şekilde Intel kaldır ve sistemi yeniden başat.
Sonra bunu yükle.
Sistemi test edip son durumu bildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı