Zeynalovh
Decapat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Beni Tecnopat Sosyal ekibinin bir parçası yaptığınız için teşekkür ederim 
Dell İnsipiron N5110 Dizüstü bilgisayar kullanıyorum
i7 2670Qm
GT 525M
8 GB RAM
Sorunum malesef oyunlarımda kasma problemi.
Yaşadığım sıkıntı 60 FPS üzeri aldığım oyunlarda anlık olarak 8-9 saniye arası 15-13 FPS düşüyor ve bu olay her 3 dakikada bir oluyor.
Her oyunda aynı sorunu yaşıyorum malesef.
Ekran kartı driverlerim güncel.
Chipset güncel.
Nvida denetim masasından da ayarlarımı yaptım.
Güç modunu da performansa aldım.
DirectX sürümüm de güncel.
Windows 10 Home 64X en son sürümünü kullanıyorum.
Bundan önce de Windows 7 kullanıyordum ve malesef aynı sorunu yaşıyordum. Sıcaklık değerlerim yüksek malesef elimi laptopa koyduğumda bile 95 derecelik ısıyı hissedebiliyorum. Oyunlarda ısı değerlerine baktım 97-98 derece CPU, 65-70 arası GPU sıcaklığım var. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden bütün ekibe teşekkürlerimi sunarım.
Dell İnsipiron N5110 Dizüstü bilgisayar kullanıyorum
i7 2670Qm
GT 525M
8 GB RAM
Sorunum malesef oyunlarımda kasma problemi.
Yaşadığım sıkıntı 60 FPS üzeri aldığım oyunlarda anlık olarak 8-9 saniye arası 15-13 FPS düşüyor ve bu olay her 3 dakikada bir oluyor.
Her oyunda aynı sorunu yaşıyorum malesef.
Ekran kartı driverlerim güncel.
Chipset güncel.
Nvida denetim masasından da ayarlarımı yaptım.
Güç modunu da performansa aldım.
DirectX sürümüm de güncel.
Windows 10 Home 64X en son sürümünü kullanıyorum.
Bundan önce de Windows 7 kullanıyordum ve malesef aynı sorunu yaşıyordum. Sıcaklık değerlerim yüksek malesef elimi laptopa koyduğumda bile 95 derecelik ısıyı hissedebiliyorum. Oyunlarda ısı değerlerine baktım 97-98 derece CPU, 65-70 arası GPU sıcaklığım var. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden bütün ekibe teşekkürlerimi sunarım.
Son düzenleyen: Moderatör: