Dell Inspiron 15 7559 açılışta beyaz çerçeve çıkıyor

MehmetReis

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2015
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, laptopu açmaya çalıştığımda bazen açılırken ekranda "unsupported video Configuration detected" hatası veriyor. Devam dediğimde sıkıntı yok açılıyor. Bazen de ekran açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Laptop ekranını kapatıyormuş gibi indirirken birden ekran geliyor ve yukarıdaki hatayı veriyor. Tekrar devam ettiğimde ekranda ekteki gibi beyaz bir çerçeve oluşuyor. Arka tarafta sanki BIOS ekranı varmış gibi duruyor.

Laptop açılıyor ve çerçeve ekranda durmaya devam ediyor, sonrasında yavaş yavaş kayboluyor. Bu sorun BIOS güncellemesi yaptıktan sonra oldu. Yanlış BIOS yüklediğimi düşünmüyorum. Dell'in kendi sitesinden laptop modelini yazarak indirdim. BIOS güncellerken de bir değişik şeyler oldu, hatalı kurulum oldu gibi sanki. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Laptop Dell Inspiron 15 7559.

image0.jpg
 
Bende de Aynı şey Oluyor bilgisayarı Ubuntu'yla Aldım Sonra Birkaç Yıl Kullandım 2017 De Almıştık Sonra Abim Düşürmüş Ondan Sonra Yoktu Ama Son 1 Aydır Bunu yapıyor Ve Menteşeye Bastırırsam Ekran Geliyor Elimi Çekersem Gidiyor Garip Bişey
 

Yeni konular

Geri
Yukarı