DELL Inspiron 15 7577 Alınır mı?

Alınmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    30
Vay canına bir kaç gün technopat a girmedim bu kadar mesaj yazılmış. Neyse yardım eden herkese teşekkürler eğer indirimde bulursam bu modeli alıcam

Subwoofer ne ve ne işe yarar?

Dell Inspiron 7577 FB70D256F161C Ci7-7700HQ 16GB 1TB+256SSD 6GB Vga(GTX1060) 15.6 Linux(IPS) Şu modeli almayı düşünüyorumda. Çok ısınıyor mu? Bir de uzun ömürlü mü 5-6 felan kullanmayı düşünüyorum da?

Subwoofer ne ve ne işe yarar?

Dell Inspiron 7577 FB70D256F161C Ci7-7700HQ 16GB 1TB+256SSD 6GB Vga(GTX1060) 15.6 Linux(IPS) Şu modeli almayı düşünüyorumda. Çok ısınıyor mu? Bir de uzun ömürlü mü 5-6 felan kullanmayı düşünüyorum da?
Şöyle söyleyeyim ürün boşta 40 derecelerde geziyor , yaklaşık 2 saat gta5 oynadığımda 70 dereceleri gördüm fakat menteşe kısmına yakın bölgelerde elle hissedilir cinsten sıcaklık farkı oluyor yalnız klavyenin orta ve alt kısımları oldukça soğuk. Şarj meseleside söyle laptop ilk prize takıldığında batarya şarj alıyor dolu olduğu takdirde şarj etmiyor bu önemli ayrıntıydı benim için ve tabi ki pilde kullandığımda 2 film rahat izledim fazlasınıda görür gibi geliyor. Genel olarak baktığımda ürün uzun ömürlüymüş gibi geliyor açıkçası.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı