DELL Inspiron 15 7577 Alınır mı?

Alınmalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    30
Piyasaya göre gayet alınabilir bir model. Aynı fiyatlara zaten gtx1060 lı sistem topluyorlar.

Vay canına bir kaç gün technopat a girmedim bu kadar mesaj yazılmış. Neyse yardım eden herkese teşekkürler eğer indirimde bulursam bu modeli alıcam

Şöyle söyleyeyim ürün boşta 40 derecelerde geziyor , yaklaşık 2 saat gta5 oynadığımda 70 dereceleri gördüm fakat menteşe kısmına yakın bölgelerde elle hissedilir cinsten sıcaklık farkı oluyor yalnız klavyenin orta ve alt kısımları oldukça soğuk. Şarj meseleside söyle laptop ilk prize takıldığında batarya şarj alıyor dolu olduğu takdirde şarj etmiyor bu önemli ayrıntıydı benim için ve tabi ki pilde kullandığımda 2 film rahat izledim fazlasınıda görür gibi geliyor. Genel olarak baktığımda ürün uzun ömürlüymüş gibi geliyor açıkçası.

Subwoofer, ek bir bass hopörlörü basit anlamda. Ömür açısından uzun ömürlüdür, zira ileride harici ekran kartı takılabilmesi için Thunderbolt 3 portu var.
Anakart ve ses kartından hiç anlamamda. Stereo kulaklıkla iş görür mü bu PC? Ses soketi iyi midir?

Foruma konu açtım dell'le ilgili merak ettiğin soru olursa ulaş bana cihazdan memnunum ama ısınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…