iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #41 Bundan sonra biraz daha yükleme yaptı. Yemek yiyip geleceğim eğer aynı kalırsa söylerim. Yine olmadı, diğer configle denesek? Diğer EFI ile denedim ve oldu. Son düzenleme: 3 Temmuz 2022
Bundan sonra biraz daha yükleme yaptı. Yemek yiyip geleceğim eğer aynı kalırsa söylerim. Yine olmadı, diğer configle denesek? Diğer EFI ile denedim ve oldu.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #42 Deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #43 Yani Apple logosu geldi ama açılır mı bilmem.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #44 iFrocy dedi: Diğer EFI ile denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman bu configle denemenize gerek yok. Kurulum ekranına geldiniz değil mi?
iFrocy dedi: Diğer EFI ile denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman bu configle denemenize gerek yok. Kurulum ekranına geldiniz değil mi?
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #45 e.n.e.s dedi: Deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şuan oldu sanırım. e.n.e.s dedi: O zaman bu configle denemenize gerek yok. Kurulum ekranına geldiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. iFrocy dedi: Şuan oldu sanırım. Evet. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranına geldim fakat mouse çalısmiyor. iFrocy dedi: Şuan oldu sanırım. Evet. Kurulum ekranına geldim fakat mouse çalısmiyor. Genişletmek için tıkla... Touchpadde aynı şekilde.
e.n.e.s dedi: Deneyin. config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Şuan oldu sanırım. e.n.e.s dedi: O zaman bu configle denemenize gerek yok. Kurulum ekranına geldiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. iFrocy dedi: Şuan oldu sanırım. Evet. Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranına geldim fakat mouse çalısmiyor. iFrocy dedi: Şuan oldu sanırım. Evet. Kurulum ekranına geldim fakat mouse çalısmiyor. Genişletmek için tıkla... Touchpadde aynı şekilde.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #46 O zaman ilk olarak üstte attığım configi deneyin, onda VoodooPS2 kextleri ekli çünkü. Eğer onunla açılmazsa başka bir config atacağım.
O zaman ilk olarak üstte attığım configi deneyin, onda VoodooPS2 kextleri ekli çünkü. Eğer onunla açılmazsa başka bir config atacağım.
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #47 e.n.e.s dedi: O zaman ilk olarak üstte attığım configi deneyin, onda VoodooPS2 kextleri ekli çünkü. Eğer onunla açılmazsa başka bir config atacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deniyorum. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. Genişletmek için tıkla... OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı girilmez işareti çıktı. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. Yine aynı girilmez işareti çıktı. Genişletmek için tıkla... İlk attığınız yusufklncc nin EFI si ike deneyeyim mi? Son düzenleme: 3 Temmuz 2022
e.n.e.s dedi: O zaman ilk olarak üstte attığım configi deneyin, onda VoodooPS2 kextleri ekli çünkü. Eğer onunla açılmazsa başka bir config atacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deniyorum. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. Genişletmek için tıkla... OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine aynı girilmez işareti çıktı. iFrocy dedi: Tamamdır, deniyorum. OpenCore ekranında farenin altında kırmızı ışık var fakat nedense imleç hareket etmiyor. Yine aynı girilmez işareti çıktı. Genişletmek için tıkla... İlk attığınız yusufklncc nin EFI si ike deneyeyim mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #48 Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #49 e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... OpenCore ekranında fare imlecinin hareket etmemesi normal mi? e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yine girilmez işareti çıktı.
e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... OpenCore ekranında fare imlecinin hareket etmemesi normal mi? e.n.e.s dedi: Bununla deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yine girilmez işareti çıktı.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #50 iFrocy dedi: OpenCore ekranında fare imlecinin hareket etmemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. iFrocy dedi: Yine girilmez işareti çıktı. Genişletmek için tıkla... VoodooPS2'yi ekleyince boot edemiyor demek, fare ve klavyeyi çalıştıran başka bir kext var mı diye bakacağım.
iFrocy dedi: OpenCore ekranında fare imlecinin hareket etmemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. iFrocy dedi: Yine girilmez işareti çıktı. Genişletmek için tıkla... VoodooPS2'yi ekleyince boot edemiyor demek, fare ve klavyeyi çalıştıran başka bir kext var mı diye bakacağım.