iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #51 e.n.e.s dedi: Normal. VoodooPS2'yi ekleyince boot edemiyor demek, fare ve klavyeyi çalıştıran başka bir kext var mı diye bakacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Umarım bulabilirsiniz. Bulabildiniz mi? Herhangi bir gelişme var mı? iFrocy dedi: Tamamdır. Umarım bulabilirsiniz. Bulabildiniz mi? Herhangi bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadıysanız uğraşmayın. Yormayın kendinizi. Son düzenleme: 3 Temmuz 2022
e.n.e.s dedi: Normal. VoodooPS2'yi ekleyince boot edemiyor demek, fare ve klavyeyi çalıştıran başka bir kext var mı diye bakacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Umarım bulabilirsiniz. Bulabildiniz mi? Herhangi bir gelişme var mı? iFrocy dedi: Tamamdır. Umarım bulabilirsiniz. Bulabildiniz mi? Herhangi bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadıysanız uğraşmayın. Yormayın kendinizi.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 3 Temmuz 2022 #52 Yarın tekrar bakacağım hocam, şimdilik bulamadım.
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 3 Temmuz 2022 #53 e.n.e.s dedi: Yarın tekrar bakacağım hocam, şimdilik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer yarın bulamazsanız boşverin hocam. Gerek yok. Ben merak ettiğim için macos kurmak istemiştim bu cihaza. Olmayacaksa kalabilir sorun yok. iFrocy dedi: Eğer yarın bulamazsanız boşverin hocam. Gerek yok. Ben merak ettiğim için macos kurmak istemiştim bu cihaza. Olmayacaksa kalabilir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Gelişme var mıdır hocam? Son düzenleme: 4 Temmuz 2022
e.n.e.s dedi: Yarın tekrar bakacağım hocam, şimdilik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer yarın bulamazsanız boşverin hocam. Gerek yok. Ben merak ettiğim için macos kurmak istemiştim bu cihaza. Olmayacaksa kalabilir sorun yok. iFrocy dedi: Eğer yarın bulamazsanız boşverin hocam. Gerek yok. Ben merak ettiğim için macos kurmak istemiştim bu cihaza. Olmayacaksa kalabilir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Gelişme var mıdır hocam?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Temmuz 2022 #54 Maalesef bulamadım hocam ama bir de bu config ile deneyebilirsiniz. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Maalesef bulamadım hocam ama bir de bu config ile deneyebilirsiniz. config.plist Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 5 Temmuz 2022 #55 USB Bellek bu şekilde görünmeli değil mi hocam? Yeniden girilmez ibaresi çıktı. Dosya Ekleri image_2022-07-05_211632529.png 25,9 KB · Görüntüleme: 24