Dell Inspiron 3511 alınır mı?

Metln

Attopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Pek fazla oyun oynayan biri değilim, oyun odaklı düşünmüyorum ama arada CS:GO oynarım belki zamanım olursa. Bu laptop için ne dersiniz?

Hocam alinabilir neden alinmasin ama ne için kullanicaksiniz eger günlük kullanma içinse olur oyun icin cok performans vermeyecektir Adobe AutoCAD cizim uygulamalarini da performanslı açmaz nedenleri ise.
1 8 GB RAM var.
2 harici ekran kartı yok.

@sundaymorn @ihsan habib ben video, film izlerim arada girer CS:GO atarım belki. Bir iki saat haftada, onu da zamanım olursa. Ve telefona müdahale edebileceğim bir cihaz gerekiyordu, aklıma bu cihaz geldi. Bütçe için aklımda bir şey yoktu, Dell olması, satış sonrası desteği gibi durumlar aklıma bu cihazı getirdi.

@sundaymorn @ihsan habib ben video, film izlerim arada girer CS:GO atarım belki. Bir iki saat haftada, onu da zamanım olursa. Ve telefona müdahale edebileceğim bir cihaz gerekiyordu, aklıma bu cihaz geldi. Bütçe için aklımda bir şey yoktu, Dell olması, satış sonrası desteği gibi durumlar aklıma bu cihazı getirdi.

Hocam günlük kullanim icin alacaksiniz çok yeterli olacaktir oyunu daha akici oynamak icin ileriye doğru ekstra RAM takabilirsiniz bir de FreeDOS haberiniz olsun Windows kurmaniz gerek.

@İhsan Habib işletim sistemi Ubuntu, FreeDOS değil hocam. 2 bellek yuvası var, RAM eklerim gerek gördüğüm zaman. Bu arada zaten Windows kuracağım büyük ihtimalle. Belki de Ubuntu da kalırım.

Hocam soru cevap ta baktim FreeDOS yazmislar ama eger W yuklu flash bellekiniz varsa sorun olmaz.

@İhsan Habib işletim sistemi Ubuntu, FreeDOS değil hocam. 2 bellek yuvası var, RAM eklerim gerek gördüğüm zaman. Bu arada zaten Windows kuracağım büyük ihtimalle. Belki de Ubuntu da kalırım.
Hocam zaten yetecektir size fiyat da uygun alinabilir

@İhsan Habib sorulan sorulara cevap verenlerin bilgisini gerçekten merak etmiyor değilim :) sadece bu laptop için değil, genel olarak bazı şeyler tuhaf geliyor :)

Hocam ben bilgisayarlara ilgiliyim yıllardır parçalar olsun hangi parça hangisiyle uyumlu olur hangidi daha iyi onları araştırarak öğrenirsin ama islemci ekran kartı karsilastirmak için userbencmarktan araştır orada zaten hangisi daha fazla performans veriyor hangisi hangi konuda kaç FPS alıyor hangisi %kac iyi bu gibi bilgileri userbencmarktan öğrenebilirsin.

@İhsan Habib teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi öyle oyun odaklı olmadığım için çok da yüksek fiyatlara çıkmak istemedim. Mesela Acer Aspire 3 A315 510p yanlış hatırlamıyorsam 8000 TL. Hem SSD 256 GB hem 8 GB RAM ileride olurda yükseltmek istersem bellek yuvası yok :) mesela ileriye dönük düşünüp direk eledim. Sonra bir baktım Dell karşımda :) bu arada siparişi verdim. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı