Dell Inspiron 5567 neleri kaldırır?

İşletim sistemi
Windows 10

serhanyamand

Decapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
AMD R7 M445
İşlemci
i5 7200U
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
AMD Radeon R7 M445
İşlemci
İ5 7200U
Biraz eski de olsa Dell marka Inspiron 5567 model bir bilgisayarım var. Ben hep Leauge of Legends gibi oyunlar oynamaktan sıkıldım, Valorant tarzı da sarmıyor. Hem sizden istediğim hem sistemimin kaldırabileceği hem eğlenebileceğim hem de fiyatı pek de tuzlu olmayan bir oyun önermeniz. Şimdiden kolay gelsin.

Biraz eski de olsa Dell marka Inspiron 5567 model bir bilgisayarım var. Ben hep leauge of Legends gibi oyunlar oynamaktan sıkıldım, Valorant tarzı da sarmıyor. Hem sizden istediğim hem sistemimin kaldırabileceği hem eğlenebileceğim hem de fiyatı pek de tuzlu olmayan bir oyun önermeniz. Şimdiden kolay gelsin.

Şu vakitte oyun alamazsınız 3 gün sonra hiç alamayacaksınız bir bütçe belirleyip sevdiğiniz oyunları tavsiye ederim.

Bu arada mikrofonunuz varsa Pro Soccer Online oynayabilirsiniz bazen kürdün teki gelip ana avrat sövse de yabancı serverlarda gayet eğlenceli maçlar dönüyor.

Şu vakitte oyun alamazsınız 3 gün sonra hiç alamayacaksınız bir bütçe belirleyip sevdiğiniz oyunları tavsiye ederim.

Bu arada mikrofonunuz varsa Pro Soccer Online oynayabilirsiniz bazen kürdün teki gelip ana avrat sövse de yabancı serverlarda gayet eğlenceli maçlar dönüyor

Artık birisi yardım etsin.

Bu arada mikrofonunuz varsa Pro Soccer Online oynayabilirsiniz bazen kürdün teki gelip ana avrat sövse de yabancı serverlarda gayet eğlenceli maçlar dönüyor.

3 gün sonra niye alamasın? Steam dolara geçiyor evet ama dolar ücretlendirmesi de Avrupa ücretlendirmesi ile aynı olmayacak. Kağıt üzerinde Steam'ın önerdiği fiyatlandırmalara bakarsan bazı oyunlar bir tık daha ucuza bile gelebilir. Tabii Steam'ın önerilerini genelde büyük firmalar dinlemiyor fakat yine de aşırı bir fark olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı