Ayyıldız6638
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar o fanlardan gelen aşırı sesi ben sürekli duymanızı isterim ama sorun şu ki 80 dereceden sonra ses gelse ne olur gelmese ne olur, düğünden sonra gelen kına hesabı. Fanların hızı iş işten geçmeden yükselmiyor Dell laptoplarda. Oyun için HP bile Dell'den daha iyi. Normalde HP ısınır diyorlardı ama 2012 yılında aldığım Envy 6-1002et sleekbooku geçen denedim hala ısınıp kapanmadan Sniper Ghost Warrior 2 oyununu oynuyor. Size zaten garanti uğraşsın diye tavsiyede bulundum ama eşe dosta akrabaya söylemek lazım Dell'e bulaşmayın diye. Monster'ı da çok eleştiren var onu da iki yıl kullanıp kasa ile takas ettim ağzını açıp bişey demedi makine. Abra'nın tek bakır borulu soğutma kullanan bir iki tane bilgisayarı dışında Monster çok iyi. Ama Dell'e ağzını açmayan arkadaşlar Monster'a ağır yükleniyor bazen. Dell kardeşimde de vardı Inspiron N4050, bilgisayar komple soğutma problemli. Fan kasaları ve bakır ızgara arasına bant çekmişler toz araya yastık olmuş resmen. Geçmiş olsun biraz uğraşacaksınız ama garanti servisini de uğraştırın.
Son düzenleme: