Çözüldü Dell Inspiron 7577 işlemci hızı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrAliFurkan

Hectopat
RAM
32GB Dual channel RAM 2400 ve 2666 MHz
SSD veya HDD modeli
480 GB Corsair MP510 ve 1TB WD HDD
Ekran kartı
1050Ti
İşlemci
İ7 7700-HQ
Cihazı yeni aldım sıfır almadım 2. el aldım ama sahibinin tanıyorum zaten aldıktan sonra temiz kurulum yaptım. Kişi de çok kullanmamıştı. Bilgisayar işlemci hızında sıkıntılı zaten bilindiği gibi bunu atlatamıyorum biraz araştırdım BIOS sürümü düşürdüm birkaç undervolt ayarını denedim ama tam çözüm olmadı bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Tam performans alamıyorum. 1050 Ti notebook GTA 5 de kasıyor FPS düşmesi yiyor işlemci GHz 1.1 ya da 0.8'e düşebiliyor. Nadir de olsa 2.8, 3.5 vs oluyor ama bir türlü tam performans veremiyor.

Hocam biliyorum da sistemde o tarz bir sıkıntı yok internetten bakabilirsiniz normal bir 7577 fanların yeri vs belli sıkıntı elektrikle alakalı biliyorum bunu.
Belki elektrik veren isiniyordur ve elektrigi kesiyordur?

Eğer laptobun elindeyse ve bataryası ölüyse veya yoksa
130 wattlık adaptörün yetmiyor 180 wattlık şarj adaptörü alıp sorununu çözebilirsin
batarya da alıp daha ucuza çözebilirsin ama aşırı ısınma yapar bilgisayarında batarya alıcaksan da adaptör almanı tercih ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…