Dell Inspiron N5110 Mac Kurma

barangnysel

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2013
Mesajlar
8
Merhaba Recep bey,

Youtube'da videonuzu gördüm ve buralara kadar geldim :) Dell Inspiron 5110 model laptopa sahibim. Cihazım 8 GB RAM, 500 GB HDD, Yeni nesil Intel i5 işlemciye sahip.

Bu cihaza macintosh kurulabilir mi? Bir de şöyle bir durum var benim bilgisayarımın BIOS ayarları çok kısıtlı malesef. Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsiniz. Başarılı bir biçimde Mountain Lion kuranlar var. ML3U ile deneyin.

Merhabalar,
Bende iATKOS ML2 kurulum dosyası var. Fakat benim BIOS ayarlarım işlemi yapmak için yeterli değil kısıtlandırılmış problemim bu. Benim bilgisayarım için bu işlemi yapabileceğim BIOS modifiyesi varmıdır? Biraz araştırdım fakat bir bilenin göndermesinin daha sağlıklı olabileceğini düşündüm çünkü BIOS'u uçurmakta var işin içinde.
 
BIOS'ta her ayar olacak diye bir kaide yok. Birçok BIOS zaten kısıtlı ve bu kısıtlamalar genelde girilen komutlar ya da işaretlenen seçeneklerle aşılmakta. Her şeyden önce ilk olarak PC'nizin teknik özelliklerini bir yazın. ML3U da kurdurmayız gerekirse. Mavericks çıktı malum. Hatta 10.9.2 sürümü var ne güzel.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı